سس تارتار (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

دستور تهیه سس تارتار با ماست

اگر دوست دارید غذای رژیمی بخورید و سس شما کم کالری‌تر باشد می‌توانید از سس مایونز کم چرب یا ماست استفاده کنید. به دلیل وجود خیارشور در این  سس لازم نیست زیاد نمک اضافه کنید. معمولا سس تارتار را با غذاهای سرخ شده و دریایی سرو می‌کنند. همچنین شما بسته به ذائقه می‌توانید مقدار مواد سس تارتار را کم و زیاد کنید. توصیه می‌شود سس تارتار را برای حداقل 1 ساعت قبل از سرو درون یخچال بگذارید تا طعم مواد به خورد هم برود.

طرز تهیه سس تارتار

سس تارتار یک سس خوشمزه با بافتی غلیظ است که با سس مایونز درست می‌شود. سس مایونز با خیار شور، جعفری تازه، شوید، آب لیموترش و پیاز که به خوبی خرد شده باشند مخلوط می‌شود. می‌توان به آن خردل اضافه کرد. از آن به وفور برای طعم دادن به غذاهای دریایی استفاده می‌شود.
  • زمان آماده سازی 10 دقیقه
  • زمان کل 10 دقیقه
  • تعداد 1 پیاله

مواد لازم

  • 200 گرم سس مایونز
  • 60 گرم خیارشور
  • 1 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • 1 قاشق چایخوری آبلیمو تازه
  • 1 قاشق چایخوری سس خردل

دستور العمل‌

  • در یک کاسه سس مایونز و خیار شور ریز خرد شده را اضافه کنید.
  • ¼ پیاز را به صورت خیلی ریز با چاقو خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
  • نمک و فلفل و آبلیمو و سس خردل را هم اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید.
  • جعفری‌ها را ریز خرد کنید و روی سس بریزید و با غذا سرو کنید.

.
منابع:
فودوتو/https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!