سس هزار جزیره (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

سس هزار جزیره چیست؟

نام سس هزارجزیره از مجمع‌الجزایری به همین نام واقع در امتداد رودخانه سنت لارنس در مرز کانادا و آمریکا گرفته شده است. گفته می‌شود که طرز تهیه این سس را هنرپیشه‌ای به‌نام می اروین از زن یک ماهیگیر در همین جزایر آموخت و آن را به رییس هتل والدورف آستوریا یاد داد. بعدها آشپز هتل آن را کمی تغییر داد و در منوی سالاد و دسر استفاده کرد. این سس مثل نامش می‌تواند از مواد متفاوت و گونانی درست شود اما ترکیبات اصلی آن سس مایونز و سس کچاپ است. برای تهیه این سس از صیفی جات خردشده‌ خام مثل پیاز، خیارشور و جعفری هم استفاده می‌کنند.

طرز تهیه سس هزار جزیره

سس هزار جزیره یک چاشنی سالاد آمریکایی است که با سس مایونز درست می‌شود و معمولا شامل روغن زیتون، آبلیمو، پاپریکا، سس خردل، سرکه، خامه، سس چیلی، سس گوجه فرنگی و سس تند تاباسکو هم می‌تواند باشد. البته به جز این مواد به سس هزار جزیره، خیارشور، پیاز، فلفل دلمه‌ای، زیتون سبز، تخم مرغ آب پز و جعفری خرد شده هم اضافه می‌کنند.
  • زمان آماده سازی 10 دقیقه
  • زمان کل 10 دقیقه

مواد لازم

  • 1 قاشق غذاخوری جعفری ریز خرد شده
  • پیمانه خیارشور ریز خرد شده
  • ¼ عدد پیاز ریز خرد شده
  • 2 عدد تخم مرغ آب پز رنده شده
  • 2 پیمانه سس مایونز
  • 1 پیمانه روغن زیتون
  • ¼ پیمانه سرکه سفید
  • فلفل تند به مقدار لازم
  • نمک به میزان لازم
  • 2 قاشق غذاخوری سس کچاپ

دستور العمل‌

  • در یک کاسه با گنجایش مناسب سس مایونز، سس کچاپ، روغن زیتون، سرکه و نمک و فلفل را بریزید و مخلوط کنید.
  • سپس بقیه مواد را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس یکدست شود.
  • سس هزار جزیره را با انواع سالاد، ساندویچ و غذاهای دریایی می‌توانید سرو کنید.

.
منابع:
فودوتو/https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!