طرز تهیه سس رنچ
سس رنچ یک سس سالاد آمریکایی است که معمولا با باترمیلک، نمک، سیر، پیاز، خردل، سبزیجات(شوید، جعفری و پیازچه) و ادویههایی مثل فلفل، پاپریکا و پودر خردل که در سس مایونز یا یک امولسیون ترکیب شده است درست میشود.
- زمان آماده سازی 10 دقیقه
- زمان کل 10 دقیقه
- تعداد 3 نفر
مواد لازم
- ½ پیمانه سس مایونز
- ¼ پیمانه خامه ترش یا ماست یونانی
- 2 قاشق چایخوری پیازچه خرد شده
- ½ قاشق چایخوری شوید خشک
- ½ پیمانه پودر سیر
- ½ پیمانه پودر پیاز
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- ⅛ قاشق چایخوری فلفل
- ¾ پیمانه باترمیلک
دستور العمل
- در یک کاسه خامه ترش، سس مایونز و همه ادویهها و مواد را با هم مخلوط کنید.
- باترمیلک را اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید.
- سس را برای 2 ساعت درون یخچال بگذارید و بعد با غذای مورد نظر سرو کنید.
.
منابع:
فودوتو/https://foodotto.com