سس رنچ (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

طرز تهیه سس رنچ

سس رنچ یک سس سالاد آمریکایی است که معمولا با باترمیلک، نمک، سیر، پیاز، خردل، سبزیجات(شوید، جعفری و پیازچه) و ادویه‌هایی مثل فلفل، پاپریکا و پودر خردل که در سس مایونز یا یک امولسیون ترکیب شده است درست می‌شود.
  • زمان آماده سازی 10 دقیقه
  • زمان کل 10 دقیقه
  • تعداد 3 نفر

مواد لازم

  • ½ پیمانه سس مایونز
  • ¼ پیمانه خامه ترش یا ماست یونانی
  • 2 قاشق چایخوری پیازچه خرد شده
  • ½ قاشق چایخوری شوید خشک
  • ½ پیمانه پودر سیر
  • ½ پیمانه پودر پیاز
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • قاشق چایخوری فلفل
  • ¾ پیمانه باترمیلک

دستور العمل‌

  • در یک کاسه خامه ترش، سس مایونز و همه ادویه‌ها و مواد را با هم مخلوط کنید.
  • باترمیلک را اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید.
  • سس را برای 2 ساعت درون یخچال بگذارید و بعد با غذای مورد نظر سرو کنید.

.
منابع:
فودوتو/https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!