نکات پخت مایه ماکارونی
اگر تمایل داشته باشید میتوانید حدود 100 گرم قارچ خرد شده و یا حلقهحلقه شده را سرخ کرده و به مخلوط اضافه کنید. این برای افرادی که هوادار قارچ هستند خبر بسیار خوبی است!
دارچین، آویشن و فلفل دلمهای هر سه در کاهش بوی گوشت چرخ کرده بسیار موثر هستند، بنابراین وجود داشتن این موارد در تهیه مایه بسیار واجب است.
طرز تهیه مایه ماکارونی
- زمان آماده سازی 15 دقیقه
- زمان پخت 1 ساعت
- زمان کل 1 ساعت 15 دقیقه
- تعداد 3 نفر
مواد لازم
- 200 گرم گوشت چرخ کرده گوسفندی
- 1 عدد پیاز بزرگ
- ½ قاشق چایخوری پودر سیر
- ⅓ قاشق چایخوری پودر دارچین
- 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- 1 عدد فلفل دلمه ای کوچک
- ½ قاشق چایخوری پودر آویشن
- آبلیمو، نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور العمل
- ابتدا پیاز را شسته و ریز خرد کنید و کمی سرخ کنید اگر مثل من از پیاز درشت و یا نگینی خوشتان نمیآید میتوانید آن را رنده کنید.
- حالا گوشت چرخ کرده و فلفل خرده خرد شده را به پیاز اضافه کنید و تا زمانی که رنگ گوشت تغییر کند و پخته شود به سرخ کردن ادامه دهید.
- الان میتوانید نمک، فلفل، پودر آویشن، پودر دارچین و رب گوجه فرنگی را به مایه اضافه کنید و سرخ کردن را ادامه دهید.
- در انتها، وقتی مشاهده کردید مایه به خوبی پخت مقداری آبلیمو به مایه اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.
.
منابع:
فودوتو/https://foodotto.com