مایه ماکارونی (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

نکات پخت مایه ماکارونی

اگر تمایل داشته باشید می‌توانید حدود 100 گرم قارچ خرد شده و یا حلقه‌حلقه شده را سرخ کرده و به مخلوط اضافه کنید. این برای افرادی که هوادار قارچ هستند خبر بسیار خوبی است!

دارچین، آویشن و فلفل دلمه‌ای هر سه در کاهش بوی گوشت چرخ کرده بسیار موثر هستند، بنابراین وجود داشتن این موارد در تهیه مایه بسیار واجب است.

طرز تهیه مایه ماکارونی

  • زمان آماده سازی 15 دقیقه
  • زمان پخت 1 ساعت
  • زمان کل 1 ساعت 15 دقیقه
  • تعداد 3 نفر

مواد لازم

  • 200 گرم گوشت چرخ کرده گوسفندی
  • 1 عدد پیاز بزرگ
  • ½ قاشق چایخوری پودر سیر
  • قاشق چایخوری پودر دارچین
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 1 عدد فلفل دلمه ای کوچک
  • ½ قاشق چایخوری پودر آویشن
  • آبلیمو، نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • ابتدا پیاز را شسته و ریز خرد کنید و کمی سرخ کنید اگر مثل من از پیاز درشت و یا نگینی خوش‌تان نمی‌آید می‌توانید آن را رنده کنید.
  • حالا گوشت چرخ کرده و فلفل خرده خرد شده را به پیاز اضافه کنید و تا زمانی که رنگ گوشت تغییر کند و پخته شود به سرخ کردن ادامه دهید.
  • الان می‌توانید نمک، فلفل، پودر آویشن، پودر دارچین و رب گوجه فرنگی را به مایه اضافه کنید و سرخ کردن را ادامه دهید.
  • در انتها، وقتی مشاهده کردید مایه به خوبی پخت مقداری آبلیمو به مایه اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.

.
منابع:
فودوتو/https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!