نعناع داغ (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

فوت‌و‌فن‌های تهیه نعنا داغ

یکی از نکاتی که معمولا باعث تلخ شدن نعناع‌داغ می‌شود این است که مدت زمان زیادی آن را روی حرارت و روغن داغ قرار می‌دهید که این کار باعث می‌شود طعم و رنگ آن تغییر کند.

قبل از اینکه نعناع را درون روغن بریزید ابتدا آن را خوب بررسی کنید تا ساقه نعناع در آن وجود نداشته باشد. بهترین روش برای استفاده این است که قبل از اینکه آن را دروغ بریزید ابتدا در کف دست بسایید و سپس آن را درون روغن قرار دهید. به این ترتیب نعنا داغ شما نرم خواهد بود.

طرز تهیه نعناع داغ

نعناداغ یکی از چاشنی‌ها در غذاهای ایرانی است که از سرخ‌کردن نعنا در روغن به دست می‌آید. آش رشته، آش دوغ، کشک بادمجان و عدسی از جمله غذاهایی هستند که با این چاشنی مصرف می‌شوند.
  • زمان آماده سازی 5 دقیقه

مواد لازم

  • نعناع خشک
  • روغن

دستور العمل‌

  • ابتدا نعنای خشک را با دست، کمی نرم می‌کنیم و پس از این‌که روغن روی شعله کم فقط کمی گرم شد، نعنا را در آن می‌ریزیم.
  • و بعد از چند ثانیه آن را از روی شعله برمی‌داریم، زیرا اگر نعنا زیاد در روغن و روی آتش بماند می‌سوزد.
  • رنگ آن سیاه می‌شود و عطرش از بین می‌رود.

.
منابع:
فودوتو/https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!