فوتوفنهای تهیه سس گوجه فرنگی
یکی از نکاتی که برای تهیه سس گوجه فرنگی باید مدنظر قرار دهید این است که پوست گوجه و تخمهای آن باید گرفته شود که در دستور پخت راهکار آن را بیان کردهایم. همچنین میتوانید سس گوجه فرنگی را با رب گوجه تهیه کنید.
وجود پیازچه و فلفل دلمهای سلیقهای و میتواند در سس گوجه شما وجود نداشته باشد اما توصیه میکنیم سیر رنده شده را درون سس بریزید.
اگر میخواهید سس گوجه تهیه شده غلیظ باشد توصیه میکنیم مدت زمان بیشتری آن را روی حرارت قرار دهید تا آب موجود در پوره گوجه فرنگی خارج شود و سس سفتتری داشته باشید.
طرز تهیه سس گوجه فرنگی
سس گوجه فرنگی یکی از معروفترین انواع سس است که ماده اصلی آن گوجه فرنگی میباشد. در کنار گوجه فرنگی، گاهی از، گوشت، پیاز، ریحان، نمک، روغن، سیر و دیگر انواع ادویهها استفاده میکنند.
- زمان آماده سازی 10 دقیقه
- زمان پخت 15 دقیقه
- زمان کل 25 دقیقه
مواد لازم
- 6 تا 5 عدد گوجه فرنگی
- 2 قاشق سوپخوری پیازچه خرد شده
- 1 تا 2 حبه سیر رنده شده
- 1 قاشق سوپخوری فلفل دلمه ای خرد شده
- سبزیجات خرد شده ریز شامل: نعناع ترخون و ریحان
- نمک و فلفل یه مقدار لازم
- 1 قاشق غذاخوری شکر(دلخواه)
دستور العمل
- روی گوجهفرنگیها را آب جوش میریزیم و پوسن آنها را به سادگی میگیریم.
- سپس با برش تخم گوجه فرنگی را جدا کرده و گوشت گوجه فرنگیها را درون غذاساز میریزیم.
- سایر مواد را نیز درون غذا ساز ریخته و سعی میکنیم ماده اولیه سس به صورت پوره در بیاید.
- حالا مخلوط را روی حرارت قرار داده و به مدت 5 دقیقه آن را حرارت میدهیم تا خامی گوجه فرنگی و سایر مواد گرفته شود.
- هنگامی که سس به صورت غلیظ درآمد زیر گاز را خاموش کرده و بعد از سرد شدن آن را بر روی حرارت قرار میدهیم.
- .
منابع:
فودوتو/https://foodotto.com