از آنجایی که نگهداری مواد غذایی و بالا بردن ماندگاری آنها همیشه دغدغه ی بسیاری از افراد بوده است. در این مطلب به معرفی این ظروف و قابلیتهایی که باید داشته باشند میپردازیم. این ظروف در کاربریها و ظرفیتهای گوناگون ساخته میشوند، و شما میتوانید انواع غذاها بهصورت خام و آماده، سبزیها، مواد غذایی، انواع شیرینیجات، تنقلات و حتی مایعات را در آنها قرار داده و استفاده نمایید.
– مواد اولیه مرغوب
بیشتر مواد به کار رفته در ظروف نگه داری غذا از جنس مواد پلاستیکی بوده و جذب این مواد به غذاها که اغلب به دلیل پایین بودن کیفیت مواد بهکار رفته صورت میگیرد، میتواند صدمات جبران ناپذیری به سلامت ما و اطرافیان برساند. کیفیت مواد اولیه و ساخت این ظروف باید به گونهای باشد که در صورت الزام نگهداری در دمای زیر صفر، تغییر ماهیت ندهند و جذب مواد غذایی نشوند و با توجه به سرطان زا بودن این مواد در صورت مخلوط شدن با ترکیبات غذایی علاوه بر تغییر در مزه و بوی غذا میتواند باعث دردسر شود. در این صورت باید محصولی را انتخاب نمایید که در برابر تغییرات دمایی مقاوم بوده و در برابر سرما و گرما واکنش ندهد و در نهایت با مواد غذایی ترکیب نشود.
– نفوذ ناپذیری در برابر هوا
یکی دیگر از عواملی که سبب فساد مواد غذایی میشود هوادیدگی غداها است. نفوذ هوا علاوه بر خشک کرده مواد، مقدمات از بین بردن آنها را نیز فراهم میکند. پس بسیار مهم خواهد بود که ظروف نگهدارندهی غذا اجازه نفوذ هوا را ندهند و مانند یک دیواره نفوذ ناپذیر عمل کنند. سریهای این محصولات باید به صورت محکم روی ظرف قرار گرفته و به راحتی باز نشوند، تا علاوه بر نفوذ ناپذیری از ریختن مواد نیز جلوگیری شود.
– حجم و تعداد ظروف
حجم ظروف و تعداد آنها به کاربرد و سایز یخچال و فریزر شما بستگی دارد. شما میتوانید با توجه به میزان فضای خود ظروف را در ابعاد مختلف و اشکال هندسی گرد، مستطیلی … تهیه کنید.
– چیدمان راحتتر به مثابه ارگانیزر
استفاده از ظروف غذایی علاوه بر چیدمان راحتتر، فرمی یکدست و زیبا به آشپزخانه شما میدهد. شما با استفاده از این ظروف علاوه بر صرفه جویی در فضا امکان دسترسی سریعتری را نیز به مواد خواهید داشت، و میتوانید به راحتی آنها را در کمد یا قفسهها به صورت منظم جای دهید.
– جنس
جنس ظروف در انواع پلاستیکی و شیشهای است. و طبیعتا انواع شیشهای برای نگه داری در یخچال و انواع کمد مناسب است و ظروف پلاستیکی بهدلیل وزن کم برای حمل کاربرد بیشتری دارند. هنگام خرید ظروف پلاستیکی به مقاومت آنها در برابر گرما و سرما و اعداد ذکر شده سازنده توجه نمایید.
هنگام استفاده از ظروف پلاستیکی از تماس مستقیم آنها با شعله پرهیز کنید. همچنین هنگام استفاده از ماکروویو سری پلاستیکی ظروف را بردارید چرا که احتمال ذوب شدن و تغییر شکل دادن را دارند. هم چنین بهتر است این ظروف جهت شستوشو در ماشین ظرفشویی، در طبقه بالا قرار داده شوند.
ظروف پلاستیکی با درب های قفل دار
درب های این ظروف مانع از تبادل هوا بین داخل و خارج از ظرف شده و می توان به آسانی مواد غذایی مایع را نیز در آنها نگهداری کرد. درهنگام خرید این ظروف -و البته تمام ظروف نگهداری دیگر که در آنها از بخش های پلاستیکی استفاده می شود- باید توجه شود که پلاستیک استفاده شده در آن فاقد مواد سمی و BPA باشد. انعطاف پذیری بالا در قسمت قفل ظرف در طول عمر محصول موثر است. قفل درب این ظروف، با محکم نگه داشتن درب، مانع از بیرون ریختن غذا و کثیف شدن کیف حمل می شود. اگر این ظروف فاقد مواد سمی بوده و از پلاستیک مرغوبی ساخته شده باشند، می توانند به راحتی در تماس با مواد غذایی داغ بوده و همچنین از آنها برای گرم کردن غذا درون مایکروفر استفاده کرد.
ظروف با درب های پیچی
این ظروف بدلیل دارا بودن دربهای پیچی از تبادل هوا به داخل و خارج ازظرف نگهداری جلوگیری می کند. باید توجه شود که پلاستیک های مصرف شده از بهترین نوع پلاستیک بوده و فاقد مواد سمی و BPA باشند. در برخی از طراحی این ظروف طراح این امکان را فراهم کرده است تا با اتصال کف یک ظرف به درب ظرف دیگر به طور همزمان چند ظرف نگهداری را باهم جابجا کنید.
ظرف غذای چند طبقه
ظرف غذای چند طبقه در مدل ها و جنس های متفاوت -فلزی، پلاستیکی- در بازار موجود هستند. امروزه بدلیل استفاده از ماکروویو برای گرم کردن غذاها بهترین گزینه ظروف پلاستیکی هستند که باید از پلاستیک مرغوب و فاقد مواد سمی و BPA تهیه شده باشد تا در هنگام تماس با مواد غذایی گرم آنها آلوده نکند. از مزایای این ظروف چند طبقه امکان انتقال همزمان چند نوع غذا است.
ظروف شیشه ای با درب های قفل دار
ظروف نگهداری شیشه ای بهترین گزینه برای نگهداری موادغذایی هستند، و بدلیل استفاده از شیشه ای مقاوم در برابر حرارت و شوک حرارتی می توان از آنها در فر، ماکروویو و شعله مستقیم استفاده کرد و همچنین امکان قرار گیری در فریزر-هنگام خرید از فروشنده اطلاعات دقیق در رابطه با نحوه مصرف ظروف شیشه ای را بپرسید برخی از این ظروف برخی از این مصارف را ندارند و تنها در ماکوویو قرار می گیرند- را نیز دارند. از مزایای دیگر این ظروف امکان سرو غذا در آنها ست. به خاطر داشته باشید از قرار دادن درب این ظروف در مقابل حرارت جلوگیری کنید.
ظرف نگهداری با درب های فشاری
از مزایای این ظروف قرارگیریشان در یکدیگر است که کمترین فضای ممکن را در آشپزخانه اشغال می کنند. می توان از این ظروف برای نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر استفاده کرد. اگر ظروف از جنس پلاستیک هستند، باید فاقد مواد سمی و BPA باشند و همچنین در تولیدشان از پلاستیک های مرغوب استفاده شده باشد تا سلامت غذا را به خطر نیاندازد. در برخی از درب های فشاری سوپاپی برای انتقال هوا به داخل ظرف تعبیه شده تا به راحتی بتوانید درب این ظروف را باز کنید.
ظروف نگهداری با درب های سوپاپ دار
برخی از ظروف نگهداری دارای سوپاپ بر روی دربشان هستند، این سوپاپ در هنگان باز کردن درب ظرف امکان انتقال هوا به داخل ظرف را فراهم نموده به شما کمک می کند تا راحت تر درب را از ظرف جدا کنید.
ظروف خلاقانه
برخی از برندها علاوه بر توجه به نحوه ساخت و استفاده از مواد پلاستیکی فاقد مواد سمی، به نکات ریزتری هم توجه می کنند، مانند استفاده از ظروف نگهداری که قابلیت کوچک تر شدن دارند، تقسیم بندی متفاوتی برای نگهداری چند نوع غذا در کنارهم بدون مخلوط شدن بایکدیگرو …. . این طراحان از خلاقیت هایشان برای طراحی بهره گرفته و ظروفی جدید طراحی کردند که کمترین فضا و بیشترین کارایی را دارند.
در ابتدای روز بدلیل منظم بودن کیف، به راحتی می توانید ظرف غذای خود را در آن جای دهید اما در انتهای روز برای بازگرداندن همان ظرف غذا به مشکل برمی خورید؟ برخی تولید کنندگان این مشکل را با تولید ظروفی که پس از استفاده درون یکدیگر جای می گیرند برطرف کردند. این ظروف پلاستیکی که از بهترین مواد اولیه ساخته و فاقد مواد سمی هستند در ماکروویو قابل استفاده بوده، به راحتی کوچک شده و در کمترین فضا جای می گیرند.
اتصال راحت و محکم این ظروف به یکدیگر انتقال چند نوع غذا را به صورت همزمان ممکن می کند، حتی انتقال سوپ و دیگر غذاهای آب دار با این ظروف امکان پذیر است.
از دیگر ایده های جالب قرار دادن نشانگر زمان بر روی درب های ظروف نگهداری است. این نشانگرها به شما امکان مشخص کردن زمان تهیه شدن غذا را می دهد و می توانید در بهترین زمان از آن غذا استفاده کنید.
برخی از کاسه های آماده سازی مواد غذایی نیز به سبب دارا بودن درب های مناسب که از تبادل هوا به داخل و خارج ظرف جلوگیری می کنند امکان نگهداری مواد غذایی را در طولانی مدت داخل یخچال و فریزر میسر می کند.
ظروف نگهداری غذای کودک
ظروف نگهداری غذای کودک بسیار ظروف خاصی هستند این ظروف باید دارای حجم کم باشند تا وعده غذایی که برای کودک از یخچال خارج می شود فقط یکبار با هوا در تماس باشد و مانع از آلوگی آن و همچنین گرم و سرد شدن چندباره آنها شود. علاوه بر این نکته داشتن درب محکم از تبادل هوا به داخل و خارج ظرف جلوگیری کرده مانع از فساد زودهنگام غذای کودک می شود. ظروف غذای کودکان باید از پلاستیک های مرغوب که فاقد مواد سمی هستند تهیه شده باشد.
ظروف نگهدارنده از چه مواد تولید شده اند؟
– شفاف ( پلی پروپیلن)
ظروف پلی پروپیلن گزینه اقتصادی برای نگهداری مواد غذایی هستند. همچنین این ظروف بعلت عدم وجود ماده مضر بیسفنول آ (BPA) کاملا در ارتباط با مواد غذایی سالم و بهداشتی بوده و هیچ خطر و عارضهای ایجاد نمیکنند. ظروف پلی پروپیلن در برابر مواد شیمیایی نیز بسیار مقاومند و ظاهری شفاف دارند. این ظروف برای نگهداری مواد غذایی در فریزر و همچنین استفاده در مایکروویو عالی ترین انتخاب هستند.
– شفاف (پلی کربنات)
این ظروف به لطف ساختار کریستالی خود بسیار شفافند و شناسایی محصول داخل آنها از این طریق می تواند به سرعت انجام گیرد. ظروف پلی کربنات دمای -40 تا 98 درجه سانتی گراد را تحمل کرده و برای نگهداری مواد غذایی در فریزر بسیار مناسباند. همچنین این ظروف در مقابل اسید ها و روغن بسیار مقاومند و پس از بارها استفاده همچنان وضوح و شفافیت خود را حفظ می کنند.
– سفید (پلی اتیلن)
این ظروف از رایج ترین نوع پلاستیک ساخته شده اند و کمترین قیمت را در بین ظروف پلاستیکی دارند. این ظروف از لحاظ ظاهری سفید رنگ و در برابر ضربه و مواد شیمیایی مقاومند.
– اشکال و اندازه ها:
ظروف نگدارنده مواد غذایی معمولا به دو شکل مربع و یا گرد موجود است که هر کدام مزایا و محدودیت های خود را دارد. در حالیکه ظروف نگهدارنده گرد باعث گردش مناسب هوا و تسریع در فرآیند منجمد شدن مواد غذایی در فریزر می گردد، ظروف نگهدارنده مکعبی در استفاده حداکثری از فضا عالی عمل میکند.
بنابراین کدام ظرف برای شما مناسب تر است؟
پاسخ به این سوال بستگی به دو عامل زیر دارد:
- فضای شما (در صورت محدود بودن ممکن است بخواهید از ظروف مکعب استفاه کنید)
- ترجیح شخصی شما
گنجایش
مورد مهم دیگر در انتخاب ظروف نگدارنده اندازه و گنجایش آن است. با توجه به این موضوع که شما چه محصولی می خواهید داخل ان قرار دهید می توانید از بین ظرف نگهدارنده ذیل انتخاب کنید:
درپوش:
بعد از انتخاب نوع مواد و شکل و اندازه ظروف نگهدارنده، نوبت به برخی از ویژگی های مکمل این ظروف می رسد.
درپوش ظروف نگهدارنده این اطمینان را به شما میدهد که محتویات داخل آن برای استفاده بعدی سالم و تازه باقی بماند. در پوش ها دو نوع هستند. یک نوع دارای اتصالات محکم و مقاوم در برابر ریزش و دارای آب بندی جهت عدم ارتباط هوا و رطوبت با بیرون است و دیگری آب بند نیست. ظروف نگدارنده 1200 و 610 و 560 و 240 دارای درپوش مقاوم و آب بند است و درپوش ظرف نگهدارنده 1500 سی سی از نوع دوم است.
منابع:
.https://kalaaghe.com
..https://picnic-brand.com
.https://khanehvaashpazkhaneh.com
.https://kalaaghe.com
از آنجایی که نگهداری مواد غذایی و بالا بردن ماندگاری آنها همیشه دغدغه ی بسیاری از افراد بوده است. در این مطلب به معرفی این ظروف و قابلیتهایی که باید داشته باشند میپردازیم. این ظروف در کاربریها و ظرفیتهای گوناگون ساخته میشوند، و شما میتوانید انواع غذاها بهصورت خام و آماده، سبزیها، مواد غذایی، انواع شیرینیجات، تنقلات و حتی مایعات را در آنها قرار داده و استفاده نمایید.
– مواد اولیه مرغوب
بیشتر مواد به کار رفته در ظروف نگه داری غذا از جنس مواد پلاستیکی بوده و جذب این مواد به غذاها که اغلب به دلیل پایین بودن کیفیت مواد بهکار رفته صورت میگیرد، میتواند صدمات جبران ناپذیری به سلامت ما و اطرافیان برساند. کیفیت مواد اولیه و ساخت این ظروف باید به گونهای باشد که در صورت الزام نگهداری در دمای زیر صفر، تغییر ماهیت ندهند و جذب مواد غذایی نشوند و با توجه به سرطان زا بودن این مواد در صورت مخلوط شدن با ترکیبات غذایی علاوه بر تغییر در مزه و بوی غذا میتواند باعث دردسر شود. در این صورت باید محصولی را انتخاب نمایید که در برابر تغییرات دمایی مقاوم بوده و در برابر سرما و گرما واکنش ندهد و در نهایت با مواد غذایی ترکیب نشود.
– نفوذ ناپذیری در برابر هوا
یکی دیگر از عواملی که سبب فساد مواد غذایی میشود هوادیدگی غداها است. نفوذ هوا علاوه بر خشک کرده مواد، مقدمات از بین بردن آنها را نیز فراهم میکند. پس بسیار مهم خواهد بود که ظروف نگهدارندهی غذا اجازه نفوذ هوا را ندهند و مانند یک دیواره نفوذ ناپذیر عمل کنند. سریهای این محصولات باید به صورت محکم روی ظرف قرار گرفته و به راحتی باز نشوند، تا علاوه بر نفوذ ناپذیری از ریختن مواد نیز جلوگیری شود.
– حجم و تعداد ظروف
حجم ظروف و تعداد آنها به کاربرد و سایز یخچال و فریزر شما بستگی دارد. شما میتوانید با توجه به میزان فضای خود ظروف را در ابعاد مختلف و اشکال هندسی گرد، مستطیلی … تهیه کنید.
– چیدمان راحتتر به مثابه ارگانیزر
استفاده از ظروف غذایی علاوه بر چیدمان راحتتر، فرمی یکدست و زیبا به آشپزخانه شما میدهد. شما با استفاده از این ظروف علاوه بر صرفه جویی در فضا امکان دسترسی سریعتری را نیز به مواد خواهید داشت، و میتوانید به راحتی آنها را در کمد یا قفسهها به صورت منظم جای دهید.
– جنس
جنس ظروف در انواع پلاستیکی و شیشهای است. و طبیعتا انواع شیشهای برای نگه داری در یخچال و انواع کمد مناسب است و ظروف پلاستیکی بهدلیل وزن کم برای حمل کاربرد بیشتری دارند. هنگام خرید ظروف پلاستیکی به مقاومت آنها در برابر گرما و سرما و اعداد ذکر شده سازنده توجه نمایید.
ظروف پلاستیکی با درب های قفل دار
درب های این ظروف مانع از تبادل هوا بین داخل و خارج از ظرف شده و می توان به آسانی مواد غذایی مایع را نیز در آنها نگهداری کرد. درهنگام خرید این ظروف -و البته تمام ظروف نگهداری دیگر که در آنها از بخش های پلاستیکی استفاده می شود- باید توجه شود که پلاستیک استفاده شده در آن فاقد مواد سمی و BPA باشد. انعطاف پذیری بالا در قسمت قفل ظرف در طول عمر محصول موثر است. قفل درب این ظروف، با محکم نگه داشتن درب، مانع از بیرون ریختن غذا و کثیف شدن کیف حمل می شود. اگر این ظروف فاقد مواد سمی بوده و از پلاستیک مرغوبی ساخته شده باشند، می توانند به راحتی در تماس با مواد غذایی داغ بوده و همچنین از آنها برای گرم کردن غذا درون مایکروفر استفاده کرد.
ظروف با درب های پیچی
این ظروف بدلیل دارا بودن دربهای پیچی از تبادل هوا به داخل و خارج ازظرف نگهداری جلوگیری می کند. باید توجه شود که پلاستیک های مصرف شده از بهترین نوع پلاستیک بوده و فاقد مواد سمی و BPA باشند. در برخی از طراحی این ظروف طراح این امکان را فراهم کرده است تا با اتصال کف یک ظرف به درب ظرف دیگر به طور همزمان چند ظرف نگهداری را باهم جابجا کنید.
ظرف غذای چند طبقه
ظرف غذای چند طبقه در مدل ها و جنس های متفاوت -فلزی، پلاستیکی- در بازار موجود هستند. امروزه بدلیل استفاده از ماکروویو برای گرم کردن غذاها بهترین گزینه ظروف پلاستیکی هستند که باید از پلاستیک مرغوب و فاقد مواد سمی و BPA تهیه شده باشد تا در هنگام تماس با مواد غذایی گرم آنها آلوده نکند. از مزایای این ظروف چند طبقه امکان انتقال همزمان چند نوع غذا است.
ظروف شیشه ای با درب های قفل دار
ظروف نگهداری شیشه ای بهترین گزینه برای نگهداری موادغذایی هستند، و بدلیل استفاده از شیشه ای مقاوم در برابر حرارت و شوک حرارتی می توان از آنها در فر، ماکروویو و شعله مستقیم استفاده کرد و همچنین امکان قرار گیری در فریزر-هنگام خرید از فروشنده اطلاعات دقیق در رابطه با نحوه مصرف ظروف شیشه ای را بپرسید برخی از این ظروف برخی از این مصارف را ندارند و تنها در ماکوویو قرار می گیرند- را نیز دارند. از مزایای دیگر این ظروف امکان سرو غذا در آنها ست. به خاطر داشته باشید از قرار دادن درب این ظروف در مقابل حرارت جلوگیری کنید.
ظرف نگهداری با درب های فشاری
از مزایای این ظروف قرارگیریشان در یکدیگر است که کمترین فضای ممکن را در آشپزخانه اشغال می کنند. می توان از این ظروف برای نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر استفاده کرد. اگر ظروف از جنس پلاستیک هستند، باید فاقد مواد سمی و BPA باشند و همچنین در تولیدشان از پلاستیک های مرغوب استفاده شده باشد تا سلامت غذا را به خطر نیاندازد. در برخی از درب های فشاری سوپاپی برای انتقال هوا به داخل ظرف تعبیه شده تا به راحتی بتوانید درب این ظروف را باز کنید.
ظروف نگهداری با درب های سوپاپ دار
برخی از ظروف نگهداری دارای سوپاپ بر روی دربشان هستند، این سوپاپ در هنگان باز کردن درب ظرف امکان انتقال هوا به داخل ظرف را فراهم نموده به شما کمک می کند تا راحت تر درب را از ظرف جدا کنید.
ظروف خلاقانه
برخی از برندها علاوه بر توجه به نحوه ساخت و استفاده از مواد پلاستیکی فاقد مواد سمی، به نکات ریزتری هم توجه می کنند، مانند استفاده از ظروف نگهداری که قابلیت کوچک تر شدن دارند، تقسیم بندی متفاوتی برای نگهداری چند نوع غذا در کنارهم بدون مخلوط شدن بایکدیگرو …. . این طراحان از خلاقیت هایشان برای طراحی بهره گرفته و ظروفی جدید طراحی کردند که کمترین فضا و بیشترین کارایی را دارند.
در ابتدای روز بدلیل منظم بودن کیف، به راحتی می توانید ظرف غذای خود را در آن جای دهید اما در انتهای روز برای بازگرداندن همان ظرف غذا به مشکل برمی خورید؟ برخی تولید کنندگان این مشکل را با تولید ظروفی که پس از استفاده درون یکدیگر جای می گیرند برطرف کردند. این ظروف پلاستیکی که از بهترین مواد اولیه ساخته و فاقد مواد سمی هستند در ماکروویو قابل استفاده بوده، به راحتی کوچک شده و در کمترین فضا جای می گیرند.
اتصال راحت و محکم این ظروف به یکدیگر انتقال چند نوع غذا را به صورت همزمان ممکن می کند، حتی انتقال سوپ و دیگر غذاهای آب دار با این ظروف امکان پذیر است.
از دیگر ایده های جالب قرار دادن نشانگر زمان بر روی درب های ظروف نگهداری است. این نشانگرها به شما امکان مشخص کردن زمان تهیه شدن غذا را می دهد و می توانید در بهترین زمان از آن غذا استفاده کنید.
برخی از کاسه های آماده سازی مواد غذایی نیز به سبب دارا بودن درب های مناسب که از تبادل هوا به داخل و خارج ظرف جلوگیری می کنند امکان نگهداری مواد غذایی را در طولانی مدت داخل یخچال و فریزر میسر می کند.
ظروف نگهداری غذای کودک
ظروف نگهداری غذای کودک بسیار ظروف خاصی هستند این ظروف باید دارای حجم کم باشند تا وعده غذایی که برای کودک از یخچال خارج می شود فقط یکبار با هوا در تماس باشد و مانع از آلوگی آن و همچنین گرم و سرد شدن چندباره آنها شود. علاوه بر این نکته داشتن درب محکم از تبادل هوا به داخل و خارج ظرف جلوگیری کرده مانع از فساد زودهنگام غذای کودک می شود. ظروف غذای کودکان باید از پلاستیک های مرغوب که فاقد مواد سمی هستند تهیه شده باشد.
ظروف نگهدارنده از چه مواد تولید شده اند؟
– شفاف ( پلی پروپیلن)
ظروف پلی پروپیلن گزینه اقتصادی برای نگهداری مواد غذایی هستند. همچنین این ظروف بعلت عدم وجود ماده مضر بیسفنول آ (BPA) کاملا در ارتباط با مواد غذایی سالم و بهداشتی بوده و هیچ خطر و عارضهای ایجاد نمیکنند. ظروف پلی پروپیلن در برابر مواد شیمیایی نیز بسیار مقاومند و ظاهری شفاف دارند. این ظروف برای نگهداری مواد غذایی در فریزر و همچنین استفاده در مایکروویو عالی ترین انتخاب هستند.
– شفاف (پلی کربنات)
این ظروف به لطف ساختار کریستالی خود بسیار شفافند و شناسایی محصول داخل آنها از این طریق می تواند به سرعت انجام گیرد. ظروف پلی کربنات دمای -40 تا 98 درجه سانتی گراد را تحمل کرده و برای نگهداری مواد غذایی در فریزر بسیار مناسباند. همچنین این ظروف در مقابل اسید ها و روغن بسیار مقاومند و پس از بارها استفاده همچنان وضوح و شفافیت خود را حفظ می کنند.
– سفید (پلی اتیلن)
این ظروف از رایج ترین نوع پلاستیک ساخته شده اند و کمترین قیمت را در بین ظروف پلاستیکی دارند. این ظروف از لحاظ ظاهری سفید رنگ و در برابر ضربه و مواد شیمیایی مقاومند.
– اشکال و اندازه ها:
ظروف نگدارنده مواد غذایی معمولا به دو شکل مربع و یا گرد موجود است که هر کدام مزایا و محدودیت های خود را دارد. در حالیکه ظروف نگهدارنده گرد باعث گردش مناسب هوا و تسریع در فرآیند منجمد شدن مواد غذایی در فریزر می گردد، ظروف نگهدارنده مکعبی در استفاده حداکثری از فضا عالی عمل میکند.
بنابراین کدام ظرف برای شما مناسب تر است؟
پاسخ به این سوال بستگی به دو عامل زیر دارد:
گنجایش
مورد مهم دیگر در انتخاب ظروف نگدارنده اندازه و گنجایش آن است. با توجه به این موضوع که شما چه محصولی می خواهید داخل ان قرار دهید می توانید از بین ظرف نگهدارنده ذیل انتخاب کنید:
درپوش:
بعد از انتخاب نوع مواد و شکل و اندازه ظروف نگهدارنده، نوبت به برخی از ویژگی های مکمل این ظروف می رسد.
درپوش ظروف نگهدارنده این اطمینان را به شما میدهد که محتویات داخل آن برای استفاده بعدی سالم و تازه باقی بماند. در پوش ها دو نوع هستند. یک نوع دارای اتصالات محکم و مقاوم در برابر ریزش و دارای آب بندی جهت عدم ارتباط هوا و رطوبت با بیرون است و دیگری آب بند نیست. ظروف نگدارنده 1200 و 610 و 560 و 240 دارای درپوش مقاوم و آب بند است و درپوش ظرف نگهدارنده 1500 سی سی از نوع دوم است.
منابع:
.https://kalaaghe.com
..https://picnic-brand.com
.https://khanehvaashpazkhaneh.com
.https://kalaaghe.com