اگر اهل خوردن صبحانه برای شروع یک صبح دل انگیز هستید و یا تمایل دارید که همیشه نان تست گرم در اختیار داشته باشید، داشتن یک توستر نان برای شما ضروری است. قبل از خرید یک توستر خوب نیازمند اطلاعات و راهنمایی دقیق برای انتخاب بهترین گزینه خرید توستر هستید.
1- نام برند و هزینه
برخی از افراد دنبال یک مارک شناخته شده از توستر هستند که باید در نظر داشته باشند که همچین برندهایی علاوه بر کیفیت بالایی که دارند، قیمت زیادی هم دارند. برند هایی مانند: گاستروبک آلمان، مورفی ریچاردز انگلیس، کیچن اید امریکا از جمله مواردی هستند که میتوان به برندهای گران در خرید توستر اشاره کرد ولی نباید از سطح کیفی بسیار بالای این برندهای غافل شد. توسترهای رده متوسط و پایین در بازار در محدوده 200 تا 600 هزار تومان موجود میباشند.
2- تعداد خانه
توسترهای موجود در بازار در 2 نوع هستند: دو خانه و چهار خانه که نسبت به نیاز خود میتوانید هریک را انتخاب نمایید. بعضی از توسترهای نان دو خانه عریض برای جایگذاری نان دارند که میتوان همزمان 4 تکه نان تست را وارد دستگاه نمود. ولی اغلب دو خانه ها کم عرض هستند.
3- ابعاد توستر
قبل از خرید توستر به فضای قرار گیری آن توجه نمایید. معمولا توسترهای 4 خانه دارای ابعاد بزرگتری هستند.
4- کنترل حرارت
بر روی توسترهای نان یک پنل کنترلی برای انتخاب حرارت مورد نیاز شما جهت اندازه برشتگی نان است که شامل مرحله نرم ترین تا برشته ترین حالت نان است.
5- قابلیت یخ زدایی
یکی از ویژگی های بارزی که در یک دستگاه توستر خوب یافت میشود، استفاده از قابلیت یخ زدایی نان میباشد. نانی که تازه از فریزر بیرون آورده شده نیاز به یخ زدایی دارد. تنها با فشردن یک دکمه میتوانید نانی گرم و تازه نوش جان فرمایید.
6- دکمه توقف عملیات
اگر در حین استفاده از توستر، نظرتان برای تغییر عملکرد دستگاه عوض شد، کافیست دکمه لغو عملیات را بزنید تا دستگاه متوقف شود.
7- سینی جمع آوری نان
برای نظافت محیط در زیر توسترهای نان سینی جمع آوری نان تعبیه شده است که خرده های نان داخل توستر را در یک سینی قابل جدا شدن و شستشو میریزد.
8- دکمه گرم کننده مجدد
گرم نگهدارنده مجدد این امکان را به شما میدهد که نانی را که از قبل در داخل توستر گذاشته بودید را برای بار دیگر گرم کنید.
توستر نان یکی از وسایل محبوبی است که وجود آن در آشپزخانه به صرف صبحانهای تازه و لذتبخش کمک میکند. توستر از آن دسته وسایل آشپزخانه مدرن به شمار میآید که بالطبع استفاده از آن هم با مواد غذایی امروزی امکانپذیر است.
البته دستگاه توستر فقط به همین انواع رایج منتهی نمی شود . امروزه برخی انواع توستر در بازار وجود دارد که شبیه دستگاه مایکروفر عمل می کند که حتی میتوان نان سنگک را هم در آن برشته کرد. اما در انواع متداول توستر تنها میتوان نان های توست را قرار داد تا برشته شوند.
در هر دستگاه توستر معمولا ۲ یا ۴ محفظه ویژه برای قرار دادن نانهای توست مربع و یا مستطیل شکل وجود دارد که با کمک درجه های روی آن می توان زمان و اندازه توست شدن نان را تعیین کرد.
مصرف نان برشته نه تنها طعم خوبی به صبحانه افراد خانه می دهد بلکه برای معده هم بسیار سودمند است و به افرادی که دچار بیماریهای معده هستند همواره توصیه میشود که از مصرف نانهای خمیر اجتناب کرده و سعی کنند نان برشته میل کنند.
اغلب توسترها دارای یک اهرم هستند که با فشار دادن آن رو به پایین، عملیات توست کردن آغاز میشود. اما همین اهرم، اصلیترین بخش توستر است که خراب شدن آن مانع از فعالیت توستر میشود. پسدر هنگام کار با دستگاه توستر ، مراقب این اهرم حساس باشید.
حتی بالا آمدن خیلی کند یا سریع این اهرم هم میتواند نان را خیلی خمیر یا بیش از حد برشته کند. پس همواره توجه داشته باشید که با این اهرم با ملایمت و دقت رفتار کنید تا بتواند وظایفش را به درستی انجام دهد.
یکی دیگر از مشکلاتی که معمولا برای دستگاه های توستر نان پیش میآید، گیر کردن نان در دستگاه و سوختن آن است. حتما به یاد داشته باشید اگر نان در توستر گیر کرد از تکان دادن شدید دستگاه خودداری کرده و سعی کنید با کمک گیره، نان را بیرون بیاورید.
اگر میخواهید عمر توستر خود را افزایش دهید، پس از هر بار مصرف آن را تمیز کرده و خردههای نان را از حفرههای آن خارج کنید تا با داغ شدن دوباره، خردههای نان نسوزد و به دیوارهها نچسبد. تمیز نکردن توستر ها در دراز مدت می تواند موجب از کارافتادن دستگاه شود.
البته نباید فراموش کرد که کیفیت نانی که در توستر قرار می گیرید نیز به اندازه زیادی مهم است . پس برای برخورداری از نانی برشته و دلچسب، حین خرید نان باید به تاریخ انقضای آن نیز توجه کنید زیرا تجربه ثابت کرده نانهای تاریخ گذشته داخل توستر مزه بسیار بدی پیدا میکنند.
.
منابع:
.https://citikala.com
.https://www.zanbil.ir
.https://khanebazaar.com
اگر اهل خوردن صبحانه برای شروع یک صبح دل انگیز هستید و یا تمایل دارید که همیشه نان تست گرم در اختیار داشته باشید، داشتن یک توستر نان برای شما ضروری است. قبل از خرید یک توستر خوب نیازمند اطلاعات و راهنمایی دقیق برای انتخاب بهترین گزینه خرید توستر هستید.
1- نام برند و هزینه
برخی از افراد دنبال یک مارک شناخته شده از توستر هستند که باید در نظر داشته باشند که همچین برندهایی علاوه بر کیفیت بالایی که دارند، قیمت زیادی هم دارند. برند هایی مانند: گاستروبک آلمان، مورفی ریچاردز انگلیس، کیچن اید امریکا از جمله مواردی هستند که میتوان به برندهای گران در خرید توستر اشاره کرد ولی نباید از سطح کیفی بسیار بالای این برندهای غافل شد. توسترهای رده متوسط و پایین در بازار در محدوده 200 تا 600 هزار تومان موجود میباشند.
2- تعداد خانه
توسترهای موجود در بازار در 2 نوع هستند: دو خانه و چهار خانه که نسبت به نیاز خود میتوانید هریک را انتخاب نمایید. بعضی از توسترهای نان دو خانه عریض برای جایگذاری نان دارند که میتوان همزمان 4 تکه نان تست را وارد دستگاه نمود. ولی اغلب دو خانه ها کم عرض هستند.
3- ابعاد توستر
قبل از خرید توستر به فضای قرار گیری آن توجه نمایید. معمولا توسترهای 4 خانه دارای ابعاد بزرگتری هستند.
4- کنترل حرارت
بر روی توسترهای نان یک پنل کنترلی برای انتخاب حرارت مورد نیاز شما جهت اندازه برشتگی نان است که شامل مرحله نرم ترین تا برشته ترین حالت نان است.
5- قابلیت یخ زدایی
یکی از ویژگی های بارزی که در یک دستگاه توستر خوب یافت میشود، استفاده از قابلیت یخ زدایی نان میباشد. نانی که تازه از فریزر بیرون آورده شده نیاز به یخ زدایی دارد. تنها با فشردن یک دکمه میتوانید نانی گرم و تازه نوش جان فرمایید.
6- دکمه توقف عملیات
اگر در حین استفاده از توستر، نظرتان برای تغییر عملکرد دستگاه عوض شد، کافیست دکمه لغو عملیات را بزنید تا دستگاه متوقف شود.
7- سینی جمع آوری نان
برای نظافت محیط در زیر توسترهای نان سینی جمع آوری نان تعبیه شده است که خرده های نان داخل توستر را در یک سینی قابل جدا شدن و شستشو میریزد.
8- دکمه گرم کننده مجدد
گرم نگهدارنده مجدد این امکان را به شما میدهد که نانی را که از قبل در داخل توستر گذاشته بودید را برای بار دیگر گرم کنید.
توستر نان یکی از وسایل محبوبی است که وجود آن در آشپزخانه به صرف صبحانهای تازه و لذتبخش کمک میکند. توستر از آن دسته وسایل آشپزخانه مدرن به شمار میآید که بالطبع استفاده از آن هم با مواد غذایی امروزی امکانپذیر است.
البته دستگاه توستر فقط به همین انواع رایج منتهی نمی شود . امروزه برخی انواع توستر در بازار وجود دارد که شبیه دستگاه مایکروفر عمل می کند که حتی میتوان نان سنگک را هم در آن برشته کرد. اما در انواع متداول توستر تنها میتوان نان های توست را قرار داد تا برشته شوند.
در هر دستگاه توستر معمولا ۲ یا ۴ محفظه ویژه برای قرار دادن نانهای توست مربع و یا مستطیل شکل وجود دارد که با کمک درجه های روی آن می توان زمان و اندازه توست شدن نان را تعیین کرد.
مصرف نان برشته نه تنها طعم خوبی به صبحانه افراد خانه می دهد بلکه برای معده هم بسیار سودمند است و به افرادی که دچار بیماریهای معده هستند همواره توصیه میشود که از مصرف نانهای خمیر اجتناب کرده و سعی کنند نان برشته میل کنند.
اغلب توسترها دارای یک اهرم هستند که با فشار دادن آن رو به پایین، عملیات توست کردن آغاز میشود. اما همین اهرم، اصلیترین بخش توستر است که خراب شدن آن مانع از فعالیت توستر میشود. پسدر هنگام کار با دستگاه توستر ، مراقب این اهرم حساس باشید.
حتی بالا آمدن خیلی کند یا سریع این اهرم هم میتواند نان را خیلی خمیر یا بیش از حد برشته کند. پس همواره توجه داشته باشید که با این اهرم با ملایمت و دقت رفتار کنید تا بتواند وظایفش را به درستی انجام دهد.
یکی دیگر از مشکلاتی که معمولا برای دستگاه های توستر نان پیش میآید، گیر کردن نان در دستگاه و سوختن آن است. حتما به یاد داشته باشید اگر نان در توستر گیر کرد از تکان دادن شدید دستگاه خودداری کرده و سعی کنید با کمک گیره، نان را بیرون بیاورید.
اگر میخواهید عمر توستر خود را افزایش دهید، پس از هر بار مصرف آن را تمیز کرده و خردههای نان را از حفرههای آن خارج کنید تا با داغ شدن دوباره، خردههای نان نسوزد و به دیوارهها نچسبد. تمیز نکردن توستر ها در دراز مدت می تواند موجب از کارافتادن دستگاه شود.
البته نباید فراموش کرد که کیفیت نانی که در توستر قرار می گیرید نیز به اندازه زیادی مهم است . پس برای برخورداری از نانی برشته و دلچسب، حین خرید نان باید به تاریخ انقضای آن نیز توجه کنید زیرا تجربه ثابت کرده نانهای تاریخ گذشته داخل توستر مزه بسیار بدی پیدا میکنند.
.
منابع:
.https://citikala.com
.https://www.zanbil.ir
.https://khanebazaar.com