طبخ و طعم؛ پلتفرم آنلاین پختوپز (آشپزی و شیرینی پزی)
دانشنامه مطالب راهنما و دانستنیهای مفید با موضوعات گوناگون
این پلتفرم در مرکز رسانههای دیجیتال و مرکز توسعه فرهنگوهنر در فضای مجازی وزارت فرهنگوارشاد کشور، به ثبت رسیده است و کلیه حقوق قانونی آن محفوظ میباشد.
اخطار!!!: هرگونه کپی و الگوبرداری ممنوع است! و پیگرد قانونی دارد!
Copyright© All rights Reserved
در خرید اجاق برقی باید به چه نکاتی توجه کرد؟
هنگام خرید اجاق علاوه بر هزینه باید به تعدادی از پارامترها ی اساسی از جمله: جنس صفحه، نمای ظاهری، خدمات پس از فروش برند انتخابی، سیستم ایمنی، تعداد شعله ، اندازه اجاق و… توجه داشته باشید.
اجاق برقی القایی :
در اجاق برقی القایی از خاصیت الکترومغناطیس استفاده می شود و باید میدان مغناطیسی بین ظرف مورد نظر و شعله اجاق ایجاد گردد .
در نتیجه ، برای اجاق برقی القایی نمی توان از هر ظرفی استفاده نمود و تنها میتوان از ظروف رسانا استفاده کرد .
مزیت اجاق برقی القایی نسبت به المنتی :
۱ . به جز محل شعله سایر قسمت های اجاق سرد است و به راحتی با دست می توان آن را لمس نمود و دست ما نمیسوزد .
۲ . با توجه به خاصیت و عملکرد اجاق برقی القایی ، توان مصرفی آن از اجاق برقی المنتی کمتر است .
.
اجاق برقی المنتی :
در اجاق برقی المنتی شعله و انتقال حرارت آن مستقل از ظرف مورد استفاده عمل میکند . در این نوع اجاق به دلیل اینکه کل صفحه اجاق برقی گرم می شود اگر صفحه را لمس کنید دست شما خواهد سوخت .
همچنین ذکر این نکته ضروری است که پس از خاموش کردن این نوع اجاق برقی مدت زمانی میگذرد تا اجاق سرد شود .
برای راحتی درک این موضوع می توانید عملکرد این نوع اجاق برقی را با هیتر هایی که برای گرم کردم محیط استفاده می کنید ، مقایسه کنید .
مزیت اجاق برقی المنتی نسبت به القایی :
۱ . از هر ظرفی برای آشپزی می توان استفاده نمود .
۲ . میزان توان شعله مستقل از جنس ظرف مورد استفاده است .
منابع:
.https://egalia.ir