راهنمای ساندویچ ساز

« راهنما و دانستنی‌ها »

ساندویچ ساز ابزار و وسیله‌ای کوچک خانگی است که با توجه به زندگی‌های امروزی، بسیار کاربردی و پر مصرف است، این وسیله به شما این امکان را می‌دهد که در زمانی کوتاه، ساندویچ‌هایی متنوع و خوشمزه تهیه نمایید.

زمانی که از محل کار برمی‌گردید و غالبا هم خسته‌اید، شاید هیچ چیز مثل تهیه یک غذای خوش طعم و سریع شما را خوشحال نکند، تهیه ساندویچ یکی از گزینه‌های سهل و آسان برای شما محسوب می‌گردد. دستگاه ساندویچ ساز به شما کمک می‌کند تا با چاشنی قدری ذوق، خلاقیت و مواد سالم و متنوع، انواع ساندویچ و اسنک را بر اساس سلیقه خانواده آماده و از خوردن آن لذت ببرید.

ساندویچ ساز، حاصل پیشرفت‌های تکنولوژی در ساخت وسایل خانگی است که ما با استفاده از آن، لذت خوردن غذای دلخواه را تجربه می‌کنیم. این دستگاه دارای دو المنت فلزی است که وقتی روشن می‌شوند، نان را گرم می‌کنند.

انواع دستگاه ساندویچ ساز

  • ساندویچ سازهای موجود در بازار هم از نوع خارجی و هم ایرانی متنوع‌اند که شما متناسب با نیازتان یکی را انتخاب و خریداری می‌کنید.
  • گونه‌ای که بیشتر در خانه مورد استفاده قرار می‌گیرد، صفحاتی دارد که نان تست در آن قرار می‌گیرد و انواع ساندویچ و اسنک با آن تهیه و آماده می‌گردد.
  • برخی از آنها دارای صفحات گریل هستند و امکان گریل کردن گوشت و سبزیجات را برای استفاده کننده مهیا می‌کنند.
  • شکل دیگری از ساندویچ ساز، دستگاه وافل‌ساز است که شبیه ساندویچ ساز کار می‌کند، منتها شکل صفحات آن فرق می‌کند. جنس دو صفحه آن از تفلون،چدن یا آلومینیوم است و سطح آن به شکل وافل پنجره‌ای است.
  • تهیه ساندویچ در خانه، هزینه‌های شما را به حداقل می‌رساند و به شما این امکان را می‌دهد که میزان مصرف کالری و چربی‌ها را مدیریت نمایید.

ویژگی‌ها و خصوصیات یک دستگاه ساندویچ ساز مناسب

  • توان مصرفی دستگاه: عدم دقت در خرید دستگاه ساندویچ ساز، مصرف برق و هزینه شما را افزایش می‌دهد، این دستگاه‌ها بین ۴۶۰ تا ۱۴۰۰ وات توان مصرفی دارند. دستگاهی با قدرت ۷۰۰ تا ۷۵۰ وات برای مصارف خانگی مناسب است. توان و قدرت بالا، صفحات را زودتر گرم، ساندویچ را سریع‌تر آماده و در وقت شما صرفه‌جویی می‌کند.
  • صفحات دستگاه: صفحات ساندویچ ساز باید نچسب باشد، صفحه متحرک، شست‌وشوی دستگاه را آسان‌تر می‌کند و مانع آسیب دیدن قطعات الکترونیکی آن می‌گردد.
  • ظرفیت: ساندویچ‌سازهای موجود در بازار قابلیت تهیه‌ی ۲ تا ۴ ساندویچ را دارند، بنابراین هنگام خرید، به تناسب جمعیت خانواده آن را انتخاب نمایید. ظرفیت پایین برای جمعیت زیاد، باعث می‌شود ضمن طولانی شدن فرایند آماده کردن ساندویچ، مصرف انرژی و برق شما را نیز افزایش دهد.
  • عایق حرارتی: دارا بودن دسته عایق حرارتی، ویژگی تمام ساندویچ‌سازهاست، البته دستگاهی که تمامش دارای عایق باشد، مناسب‌تر است.
  • محفظه‌ی سیم جمع‌کن: اکثر دستگاه‌های ساندویچ ساز، محفظه‌ی سیم جمع‌کن دارند. مدل‌های جدید آن دارای تایمر هستند که با این قابلیت شما از زمان اتمام کار دستگاه آگاه می‌شوید. تنوع رنگ‌ها( سیاه، سفید و نقره‌ای) به شما کمک می‌کند تا بر اساس سلیقه دستگاه را انتخاب کنید.
  • قابلیت تنظیم حرارت: با وجود این ظرفیت، شما قادرید میزان گرمی، تردی و برشته شدن ساندویچ را تعیین نمایید.

.

چیزهایی که می توانید در یک ساندویچ ساز طبخ کنید

ساندویچ ها یک غذای سریع و خوشمزه هستند که برای جمع آوری نیاز به مهارت های آشپزی در سطح گوردون رامزی ندارند . تمام چیزهایی که شما برای تهیه یک ساندویچ عالی نیاز دارید ، دو برش نان است ، یک مقدار زیادی از غذاهای خوش ذوق در مرکز ، و نوعی دستگاه پخت و پز برای به دست آوردن آن علائم کباب عالی با یک مرکز پنیر ذوب شده است. ظروف آشپزی شما می تواند یک سازنده ساندویچ ، توستر ساندویچ یا یک ساندویچ ساز باشد.

  • این ایده خوبی است که در صورت داشتن ،کتابچه راهنمای دستورالعمل دستگاه خود بخوانید. در غیر این صورت ، فقط روش اصلی را در اینجا دنبال کنید:
  • ساندویچ ساز را وصل کرده و در حین گرم شدن آن را بسته نگه دارید. اکثر مدل ها چراغ نشانگر دارند تا زمان آماده بودن به شما بگویند ، که باید چند دقیقه طول بکشد.
  • ساندویچ پنیر را آماده کنید. در صورت تمایل ، قسمت های بیرونی برش های نان را با کره پهن کنید.
  • ساندویچ ساز را باز کنید. اگر در ساندویچ کره استفاده نکردید ، ممکن است به طور اختیاری یک بشقاب ریز روغن را روی صفحات فوقانی و پایین اسپری کنید.
  • ساندویچ را روی صفحه پایین قرار دهید ، مراقب باشید که صفحات را لمس نکنید.
  • ساندویچ ساز را ببندید. در صورت داشتن ساندویچ ساز خود ، گیره جلو را ببندید.
  • 3 تا 5 دقیقه صبر کنید یا اینکه چراغ نشانگر روشن شود و ساندویچ ساز را باز کنید.
  • ساندویچ را با یک کفپوش چوبی یا سیلیکونی جدا کنید.
  • ساندویچ ساز را از برق جدا کنید ، آن را باز کنید و بگذارید کاملاً خنک شود. بشقاب ها را با یک اسفنج مرطوب قبل از گذاشتن آن پاک کنید.

.

نکاتی درباره بهترین ساندویچ پنیر

استفاده از کره روی نان یا اسپری روغنی روی صفحه های ساندویچ ساز ، بهترین سلیقه و بافت را به ساندویچ پنیر کبابی می دهد ، اما ضروری نیست. بیشتر سازندگان ساندویچ دارای صفحات بدون رنگ هستند ، بنابراین می توانید نان را خشک نگه دارید و هنوز هم نباید چسبیده باشد.

از یک پنیر ذوب خوب برای بهترین ساندویچ پنیر کبابی استفاده کنید. نمونه های آن شامل آمریکایی ، سوئیس ، گریور و چدار است. یک حاشیه کوچک از نان را در اطراف لبه های پنیر بگذارید تا از خنک شدن صفحات جلوگیری شود.

از یک نوع نان مناسب برای ساندویچ ساز خود استفاده کنید. سازندگان ساندویچ به سبک پرس Panini می توانند بیشتر انواع نان را کنترل کنند ، اما سبک های ساندویچ مربعی با نان های خرد شده معمولی کار می کنند.

.

منابع:

.https://citikala.com
درجه | https://www.daraje.com
.http://snowa-market.com

error: Alert: Content selection is disabled!!