۱-سبزی کوکو
⇠ ترکیب تره ، جعفری ، شوید ، گشنیز و به صورت دلخواه می توانید از کاهو نیز استفاده کنید.
.
۲-سبزی کوفته
⇠ ترکیب مرزه ، ترخون ، گشنیز و جعفری . می توانید از شوید و نعناع نیز به مقدار کمی استفاده کنید زیرا مقدار زیاد آن ها موجب تلخی و طعم بد کوفته می شود.
.
۳-سبزی آش رشته
⇠ ترکیب جعفری ، تره ، گشنیز و اسفناج یا برگ چغندر
.
۴-سبزی دلمه
⇠ ترکیب جعفری ، شوید ، نعناع ، ترخون و پیازچه
.
۵-سبزی قورمه
⇠ جعفری ، تره ، شنبلیله و گشنیز. از گشنیز به مقدار کم استفاده کنید یا می توانید اصلا از آن استفاده نکنید.
.
۶-سبزی پلو
⇠ شوید ، تره ، جعفری ، شنبلیله ، گشنیز و کمی سیر.
.
۷-سبزی سوپ
⇠ جعفری و کمی گشنیز
.
۸ -سبزی خورش کرفس
⇠ ساقه و برگ کرفس ، جعفری ، نعناع
.
۹-سبزی خوردن
⇠ تره ، شاهی ، ریحان ، مرزه ، جعفری ، نعنا ، تربچه
.
منابع:
.http://www.delkhoshi.com