انواع جلاتو (بستنی ایتالیایی)

« راهنما و دانستنی‌ها »

طرز تهیه جلاتو میوه‌ای

شیر پرچرب و شکر را در قابلمه روی حرارت ملایم قرار گرم کنید. زرده‌های تخم مرغ و ثعلب را با همزن دستی هم بزنید سپس شیر گرم را به تدریج به آن اضافه و مخلوط کنید.

مخلوط تخم مرغ را مجددا به قابلمه برگردانید و پس از هم زدن به سه قسمت تبدیل کنید. به یک قسمت پوره توت فرنگی، به یک قسمت پوره طالبی و به قسمت بعدی آبلیمو ترش تازه اضافه و مخلوط کنید.

سپس مواد را جداگانه روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا غلیظ شوند. اما مواظب باشید تا نجوشد. مخلوط را از روی حرارت برداشته و وانیل و خامه را به هر کدام اضافه کنید.

روی سطح مایه بستنی‌ها را با کیسه نایلونی بپوشانید و بگذارید بمانند تا خنک شوند. سپس مایه را داخل بستنی ساز خانگی بریزید و دستگاه را روی تنظیمات جلاتو تنظیم و روشن کنید.

بستنی آماده است. آن را اسکوپ بزنید و در ظرفی مناسب با مقداری میوه تزیین کرده و سرو کنید.

 

نکات طرز تهیه جلاتو

در صورتی که بستنی ساز خانگی در اختیار ندارید، مایه جلاتو را در ظرف فلزی بریزید و یک ساعت در فریزر قرار دهید. هر یک ساعت یکبار، جلاتو را از فریزر خارج و با همزن برقی دور کندهم بزنید تا مایه لطیف و نرم شود. این کار را ۳ تا ۴ بار تکرار کنید تا جلاتو آماده شود.

.
منابع:
.https://www.rokna.net

error: Alert: Content selection is disabled!!