آفتاب:
رایجترین و بهترین روش خشککردن لواشک، قراردادن آن زیر نور مستقیم خورشید است. از آنجا که بیش از ۹۰ درصد لواشکها را با میوههای متنوع تابستانی درست میکنند و نور خورشید هم در تابستان به اندازه کافی هست، این کار بهترین روش برای خشککردن لواشکهاست. برای جلوگیری از نفوذ حشرات و گردوغبار، میتوانید یک تور روی لواشکها بکشید. دقت کنید که تور روی سطح لواشک نیفتد و به شکلی روی لواشکها قرار گیرد، که با سطح رویی لواشک فاصله داشته باشد.
فضای بسته (جلوی پنکه):
اگر به حیاط یا بالکن دسترسی ندارید یا اینکه هوای آزاد مساعد خشککردن لواشک زردآلو نیست، میتوانید لواشکها را داخل خانه و جلوی پنکه خشک کنید البته توجه کنید که این روش زمان بیشتری میبرد.
شوفاژ، بخاری و.
میتوانید برای خشککردن لواشک در فصل سرد، از بخاری یا شوفاژ کمک بگیرید. به این صورت که لواشک را نزدیک شوفاژ یا جلوی بخاری و یا حتی روی بخاری یا شوفاژی که حرارت خیلی کم دارند قرار دهید. به این صورت لواشک به تدریج با گرمای شوفاژ یا بخاری خشک میشود.
داخل فر یا میوه خشک کن:
برای آشنایی با روش سریع درستکردن لواشک زردآلو، میتوانید “آموزش تهیه لواشک آلو فوری” را نیز مطالعه کنید که روش خشککردن لواشک داخل فر به طور کامل در آن توضیح داده شده است.
برخی افراد برای آنکه لواشک راحتتر از سینی جدا شود، کف سینی را چرب میکنند اما نیازی به این کار نیست و اگر سینی شما آلومینیومی باشد لواشک به راحتی از آن جدا میشود.
.
منابع:
.http://saten.ir
.https://poponik.com