کباب جگر، قلوه و دل (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

یکی از لذیذ ترین غذاهایی که پدر عزیم بعضی آخر هفته ها برامون تدارک میدید و من انقدر خوشمزه گی های اون جمعه ها در ذهنم مونده همین غذای لذیذی است که براتون امروز طرز تهیه اش رو میذارم.

مواد لازم برای تهیه کباب جگر، قلوه و دل

برای 6-5 نفر

جگر گوسفند یا گوساله500 گرم
قلوه گوسفند4 عدد
دل گوسفند4 عدد
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

مراحل آماده سازی و طبخ کباب جگر، قلوه و دل

  1. جگر و قلوه ها را پاک کرده، به قطعات 5*2 سانتی متری و ضخامت 1 سانتی متری برش دهید.
  2. دل ها را به درازا به ضخامت 1 سانتی متری برش دهید.
  3. کباب پز را روشن کنید تا گرم شود.
  4. جگر، دل و قلوه را جداگانه به سیخ بکشید و روی کباب پز بگذارید تا به مدت 6-5 دقیقه بپزد. بعد از پخت، به آن نمک و فلفل بزنید. دقت کنید کباب خشک نشود و آبدار بماند.
  5. کباب ها را روی نان لواش گذاشته، داغ سرو کنید.

نان مخصوص جگر کبابی

جگر کبابی را می توانیم بدون نان یا با انواع نان ها سرو کنیم. البته اگر تمایل دارید این کباب خوشمزه را به صورت بیرونی مانند جگرکی ها سرو کنید توصیه می کنیم انرا به همراه نان تافتون داغ سرو کنید. در صورتی که تمایل دارید نان تافتون را در منزل تهیه کنید آموزش زیر می تواند راهگشای شما باشد.

منابع:
.https://chishi.ir
.https://saednews.com

error: Alert: Content selection is disabled!!