نکات خرید سوسیس وکالباس سالم و مرغوب

« راهنما و دانستنی‌ها »

• ویژگیهای سوسیس و کالباس مرغوب :

1 – باید دارای پوست براق باشند .

2 – دارای بسته بندی مناسب و بدون حباب هوا باشند .

3 – پس از پخته شدن کاهش حجم ندهند. هر قدر کیفیت گوشت بکاررفته پایین تر باشد، میزان چروکیدگی و افت حجمی سوسیس و کالباس نیز پس از پخت بیشتر خواهد بود .

4 – هر قدر درصد گوشت در فرآورده بیشتر باشد، مرغوبیت آن نیز بالاتر خواهد بود .

5 – در آنها از خرده های نان،آرد و چربی بیش از اندازه استفاده نشده باشد .

6 – فاقد گلوتن (gluten) باشند. یعنی فاقد خرده نان، پودرسیب زمینی و برنج باشند. این سوسیس و کالباس ها ایجاد حساسیت نکرده و از درصد گوشت بالاتری برخوردار میباشند .

7 – سوسیس و کالباس نباید دارای لکه های تیره و سبز رنگ باشند .

8- مقایسه قیمت فروش محصول با قیمت گوشت * درصد گوشت درج شده روی لیبل

9- اطمینان از داشتن پروانه‌های ساخت و استاندارد

10- داشتن تاریخ تولید و انقضا و سپری نشدن تاریخ انقضا

11- لیز نشدن پوشش خارجی سوسیس یا کالباس

12- عطر و رنگ و بوی مطبوع محصول در هنگام برش

.

• سوسیس و کالباس فاسد :

⇠ سطح خارجی آن لیز و لزج می‌شود.عطر و بوی نامطبوعی دارد. تاریخ انقضای آنها گذشته یا دستکاری شده است.زیر پوشش و در سر و ته کالباس ، لکه‌های کوچک سیاه رنگ ناشی از رشد باکتری‌ها و کپک‌ها مشاهده می‌شود.

⇠ رنگ سوسیس ملاک درست و معتبری از سالم بودن آن نیست بلکه مهم ترین مسئله برای تشخیص سوسیس سالم بسته بندی سالم و مناسب آن و نداشتن بوی زننده و رنگ غیر طبیعی بهترین سوسیس است .
.
منابع:
.http://namnak.com
.http://sanatghaza.com

error: Alert: Content selection is disabled!!