⇠ سوسیس ها را بیشتر از 36 ساعت در یخچال نگهداری نکنید و برای نگهداری سوسیس ها به مدت طولانی تر آن ها را به فریزر انتقال دهید و آن را منجمد کنید .
⇠ هر چقدر درصد گوشت موجود در این فرآورده ها بیشتر باشد مرغوبیت آن نیز بالاتر است و هنگام پخته شدن کاهش حجم نمی دهند. هرچه میزان گوشت استفاده شده در آن ها کمتر باشد چروکیده شدن و کاهش حجم بیشتری بعد از چخته شدن رخ می دهد. دقت کنید که سوسیسی که تهیه می کنید دارای لکه های تیره و سبز رنگ نباشد .
⇠ محققان و متخصصان غذایی معتقدند برای جلوگیری از مسمومیت های غذایی به خصوص در فصل تابستان و وجود باکتری هایی نظیر سالمونلا پخت سوسیس در 6 دقیقه کامل نمی شود و باید به مدت 12 دقیقه روی خرارت باشد بنابراین بهتر است قبل از سرخ شدن آن ها را آب پز کنید و سپس سرخ نمایید .
⇠ اما حتی با این طرز تهیه نیز مصرف سوسیس به عنوان یک برنامه غذایی مداوم به هیچ عنوان توصیه نمی شود، اما می توان هفته ای یک بار از آن به عنوان یک غذای حاضری استفاده کرد و بهتر است در کنار آن از سبزیجات خامی که سرشار از آنتی اکسیدان هستند در کنار آن ها استفاده کنید که تا حدی از مضرات آن بکاهد .
.
منابع:
.http://namnak.com