• گوشت الاغ
⇠ مهم ترین ویژگی گوشت الاغ از نظر متخصصان این است که بعد از استفاده از گوشت الاغ بسیار سریع و به مدت طولانی احساس سیری ایجاد می شود اما اگر بخواهیم از روی شکل ظاهری گوشت تشخیص دهیم باید ویژگی های گوشت سالم گاو و یا گوسفند را بشناسیم در تمام سایتهای معتبر دنیا این مطلب منتشر شده است که گوشت گاو و گوشت الاغ بسیار شبیه به هم هستند و به سختی می توان تفاوت انها را تشخیص داد بنابراین تا حد امکان از قصابی ها و فروشگاههای معتبر گوشت مصرفی را خریداری کنید چرا که در تمام دنیا سودجویان بسیاری گوشت الاغ را به جای گوشت گاو می فروشند.
.
• گوشت بز
⇠ گوشت بز طبع سردی دارد اما کاملا بدون دنبه و چربی است و این یعنی مصرف آن برای افرادی که چربی و فشار خون بالا دارند، مفید و مناسب است.
⇠ گوشت بزغاله (نر و ماده) لطیف و خوشطعم است ولی گوشت بز بالغ- به ویژه اگر ماده باشد- سفت و دیرپز است و البته کمی هم بدبوست. قیمت گوشت بز از گوشت شتر هم ارزانتر است.
.
• گوشت شتر
⇠ رنگ تیرهای دارد.
⇠ طبع این گوشت گرم است و مزه آن شیرین. این گوشت به دلیل داشتن مقدار زیادی کلسیم و فسفر برای کسانی که استخوان درد یا درد مفاصل دارند، فوقالعاده مفید است و پزشکان خوردن آن را هر چند وقت یکبار به افراد بالای 60 سال توصیه میکنند.
.
• گوشت گوساله و گاو
⇠ مصرف این نوع گوشت به ویژه اگر همراه با سبزیجات پخته شده باشد (مثلا در آش)- آرامشبخش و باعث روانشدن ذهن میشود.
⇠ رنگ گوشت گوساله و گاو قرمز پررنگ است و البته گوشت گوساله چربی کمتری دارد. زمان فراوانی گوشت گوساله و گاو از اواخر بهار تا اوایل پاییز است.
⇠ چون طبع گوشت گوساله و گاو سردتر از طبع گوشت گوسفند است بعضیها تمایل بیشتری به خوردن گوشت گوسفند دارند ولی گوشت گاو ارزانتر از گوشت گوسفند است.
.
• گوشت گوسفند و بره
⇠ گوشت بره (نر و ماده) گوشتی روشن – صورتی پررنگ– کمچرب و لطیف است، زود میپزد و طعم بسیار خوبی دارد.
⇠ این نوع گوشت از اوایل اسفند تا اوایل تیرماه در بازار به راحتی پیدا میشود؛ البته گوشت بره ماه فروردین خیلی لطیفتر از گوشت بره ماه اسفند است.
⇠ گوشت گوسفند استخواندار است و چربی آن نسبت به چربی گوشت گاو یک به 10 است.
⇠ رنگ گوشت گوسفند، قرمز روشن است. در ماههای مهر و آبان دوره فراوانیاش است و از اوایل فروردین تا 15 اردیبهشت کمتردر بازار پیدا میشود.
.
منابع:
.https://www.khabarfoori.com