⇠ پیش از مصرف حتما از سلامت شیر، ماست، دوغ، کشک و خامه مطمئن شوید.
⇠ اگر ماست را در ظرف سفالی درست کنید طعم آن بهتر می شود.
⇠ در صورت امکان فقط از فراورده های لبنی پاستوریزه استفاده کنید.
⇠ شیر نا سالم پس از جوشاندن بریده می شود.
⇠ خامه حتما باید در یخچال نگهداری شود زیرا چربی زیاد آن باعث می شود که سریعتر بریده شود.
⇠ اگر ماست و کشک هنگام جوشیدن به غذا اضافه شوند می برند.
⇠ برای خرد کردن پنیر تازه از نخ دندان یا نخ پلاستیکی نازک استفاده کنید تا پنیر خرد نشود.
⇠ برای بررسی سلامت شیر، آن را به مدت ۲۰ دقیقه می جوشانیم و در هنگام جوشیدن چند بار به هم می زنیم.
⇠ در هر بار شیر را به مقدار مورد نیاز گرم کنید.
⇠ برای طعم دادن به آش از دوغ یا کشک استفاده کنید.
⇠ کشک را پیش از مصرف حتا بجوشانید.
.
منابع:
.http://yazdbanoo.ir