نکات مصرف لبنیات

« راهنما و دانستنی‌ها »

⇠ پیش از مصرف حتما از سلامت شیر، ماست، دوغ، کشک و خامه مطمئن شوید.

⇠ اگر ماست را در ظرف سفالی درست کنید طعم آن بهتر می شود.

⇠ در صورت امکان فقط از فراورده های لبنی پاستوریزه استفاده کنید.

⇠ شیر نا سالم پس از جوشاندن بریده می شود.

⇠ خامه حتما باید در یخچال نگهداری شود زیرا چربی زیاد آن باعث می شود که سریعتر بریده شود.

⇠ اگر ماست و کشک هنگام جوشیدن به غذا اضافه شوند می برند.

⇠ برای خرد کردن پنیر تازه از نخ دندان یا نخ پلاستیکی نازک استفاده کنید تا پنیر خرد نشود.

⇠ برای بررسی سلامت شیر، آن را به مدت ۲۰ دقیقه می جوشانیم و در هنگام جوشیدن چند بار به هم می زنیم.

⇠ در هر بار شیر را به مقدار مورد نیاز گرم کنید.

⇠ برای طعم دادن به آش از دوغ یا کشک استفاده کنید.

⇠ کشک را پیش از مصرف حتا بجوشانید.

.

منابع:
.http://yazdbanoo.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!