راهنمای آبغوره

« راهنما و دانستنی‌ها »

• خواص آبغوره

⇠ آبغوره خانگی برای دفع کرم روده و تقویت معده بسیار مفید است و می تواند در طولانی مدت درمان کننده پا درد و کمردرد نیز باشد و چربی های اضافی غذاهای چرب و سنگین را از بین ببرد و درمان چاقی می باشد.

⇠ غوره سرد و قابض بوده و برای درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه ها توصیه شده است. آب غوره خوردن بلوغ دختران را جلو می اندازد، برای درمان سیاتیک و رماتیسم، کم کردن حرارت و صفرای بدن، برای از بین بردن ورم گلو و … بسیار مفید است.

.

• چگونه آبغوره خانگی خوب بگیریم

آبغوره خانگی را می توانید از انواع غوره تهیه کنید، فقط کافی است غوره انتخابی شما کاملا ترش و نارس باشد تا آبغوره ترشی داشته باشید.

.

• طرز تهیه آبغوره

⇠ غوره؛ بعد از خرید غوره مناسب آنها را پاک کرده و حتی دم ها را جدا کنید. غوره‌ها را تمیز بشویید و آبکشی کنید.

⇠ غوره‌ها را روی یک دستمال نخی تمیز پخش کنید تا کمی خشک شوند، سپس با هر وسیله ای که در خانه دارید مانند آب میوه گیری های ساده یا مخلوط کن بریزید و بعد از آن غوره‌های له شده را در از صافی رد کنید تا آب صافی بدست آورید.

⇠ ظرف مناسب؛ از ظرف های شیشه ای برای نگه داری آبغوره استفاده کنید، بعد از ریختن آنها داخل شیشه ها چند ساعتی صبر کنید تا املاح و پوسته هایی غوره ته نشین شوند و سپس آنها را جابه جا کنید.

.

• نکات مهم تهیه و نگهداری آبغوره

⇠ غوره با کیفیت تهیه کنید و حتما نام غوره عسگری را شنیده است که برای این کار کاملا مناسب است، زیرا هسته ندارد و برای تهیه پودر غوره نیز در غذا مطلوب است.

⇠ دم غوره‌ها را حتما بگیرید در غیر این صورت طعم آبغوره شما گس خواهد شد.

⇠ با جوشاندن بیشتر آبغوره می توانید آن را غلیظ تر و ترش‌‌تر کنید و این کار به شما کمک می کند تا مدت زمان بیشتری بتوانید از آبغورتان نگهداری کنید.

⇠ قرار دادن آبغوره مقابل آفتاب اصلا کار مطلوبی نیست و باعث ایجاد تغییرات شیمیایی مضری در آبغوره خواهد شد که سلامتی تان را به خطر می اندازد، پس این کار قدیمی غلط را فراموش کنید.

⇠ آبغوره را در شیشه‌های کوچک بریزید تا بعد باز کردن درب آن را سریع مصرف کنید تا تمام شود و کپک نزند.

⇠ شیشه‌هایی که می خواهید آبغوره را درون آن بریزید، از قبل استریل کنید.

.

• چگونه شیشه آبغوره را استریل کنیم؟

⇠ شیشه ها را درون آب در حال جوش بگذارید تا کمی بجوشد. توجه داشته باشید که آب باید تا نصف شیشه ها را بگیرد و بعد از آن بگذارید حسابی خشک شوند.

⇠ به آبغوره نمک کمی اضافه کنید تا هم بتوانید به صورت شربت از آن استفاده کنید و هم فشار خون تان زیاد نشود.

⇠ در ظرف را محکم کنید تا هوا به داخل بطری نفوذ نکند. (برای محکم کردن در ظرف آبغوره می توانید از پارچه، خمیر یا چسب استفاده کنید.)

.

• برای نگهداری طولانی مدت آبغوره چه کنیم؟

⇠ برای نگهداری طولانی مدت از آبغوره، آن را با کمی نمک بجوشانید و گرفتن کف‌های روی آبغوره را نیز فراموش نکنید. به یاد داشته باشید حرارت گاز باید کم باشد و بعد از 15 دقیقه قابلمه را بردارید. بگذارید مواد آبغوره ته نشین شود و سپس درون بطری ها بریزید و در آن را محکم ببندید.

.

• برخی نکات

⇠ تفاله های غوره را دور نریزد و آنها را در سینی پهن کرده و جلوی آفتاب بگذارید تا خشک شوند و به عنوان چاشنی در غذاهایتان استفاده کنید و از آن لذت ببرید.

⇠ با این نکات ساده اما مهم حتما آبغوره خانگی خوبی تهیه خواهید کرد که خراب نمی شوند و میتوانید در طولانی مدت از آنها استفاده کنید.

.

منابع:
.https://chandochon.com

error: Alert: Content selection is disabled!!