نکات مصرف نان

« راهنما و دانستنی‌ها »

• توصیه هایی جهت مصرف نان:

1 – از آنجا که نان عمده انرژی روزانه فرد را تأمین می کند و منبع اصلی ویتامین های “ب” نیز هست ، توصیه می شود به اندازه کافی استفاده شود اما چون کالری دارد ،نباید بیش از حد مصرف شود .

2 – همانطور که گفته شد فیبر و سبوس نان خواص و کاربردهای زیادی دارد (در هضم غذا ، جلوگیری ازیبوست ، کاهش قند ، چربی وفشار خون و …) . در نتیجه توصیه می شود نان های سبوس دار و قهوه ای مصرف شود . چون در اثر جدا کردن سبوس ، غیر از فیبر ، ویتامین اسی پنتوتنیک ، بیوتین ، سیلیس،منیزیوم و مواد مغذی دیگری نیز از بین می روند که برای بدن بسیار لازم هستند به خصوص اسید پنتوتنیک که برای ریزش مو بسیار مفید است .

3 – در افراد دچار دیابت ، مقدار مصرف نان باید محدود باشد تا از بالا رفتن قند ایشان جلوگیری شود . نان جو تأثیر خاصی بر کنترل قند فرد دارد ، بنابراین نان توصیه شده برای این گروه است .

4 – در افراد دچار اضافه وزن نیز مصرف گروه نشاسته مانند نان باید محدود گردد .

5 – به دلیل فیبر نان های سبوس دار ، این نان ها برای افراد با چربی خون بالا و فشار خون و بیماری های قلبی نیز توصیه می شود.

6 – عادت به خوردن برنج همراه با تکه ای نان ، عادت غذایی غلطی است و باید ترک شود . چراکه به این صورت مقدار کالری زیادی وارد بدن می شود و فرد را دچار اضافه وزن می کند .

7 – کسانی که فکر می کنند نان نسبت به برنج کمتر چاقی ایجاد می کند ، اشتباه می کنند . اگر کسی هر یک از این دو ماده غذایی را زیاد بخورد ، دچار اضافه وزن و دیابت می شود .

8 – خوردن غذاهای نانی در وعده غذایی شام ، انتخاب بهتری ست البته باید مقدار مصرف محدود باشد .

9 – نگهداری انواع نان در فریزر و یخچال بیش از سفره یا ظرف نان توصیه می شود . اما از آنجا که نان های سنتی ماندگاری بسیار کمی دارند ، بیشترین توصیه به مصرف نان تازه است .

10 – آزمایشات مشخص کرده در کپک نان میکروب کشنده خطرناکی وجودارد . برای همین مصرف نان مانده و کپک زده بسیار خطرناک می باشد .

.

منابع:
.https://asanteb.com

error: Alert: Content selection is disabled!!