⇠ شاید در اولین برخورد با این جمله کمی تعجب کنید. مصرف درست خرما؟ بله درست است. مصرف درست خرما.
⇠ با وجود اینکه مصرف خرما پیشینه هزاران ساله بخصوص در کشوری مانند ایران دارد اما هنوز هم برخی مصرف و یا روش های مصرف خرما را به خوبی نمی دانند و این موضوع باعث مشکلاتی برای انها شده و می شود.
⇠ خرما هم مانند انواع میوه های دیگر نوعی میوه است. هر چند اغلب برای جلوگیری از آفت سم زنی به آن نمی شود اما در هر صورت وجود شیره و چسبندگی خرما و الودگی این روزهای هوا کاملا این نکته را باید مشخص کند که خرما هم نیاز به شستشو دارد. متاسفانه هنوز هم بسیاری از مردم خرما را نشسته مصرف می کنند و بیماری های مختلفی از طریق آلودگی خرما را برای خود به ارمغان می آورند.
⇠ ضمن اینکه خرما طبع گرمی دارد و نباید در روز بیش از 5 عدد خرما مصرف شود و اگر مصرف می شود باید با مسهل ان یعنی میوه هایی که طبع سرد دارند مصرف شود.
⇠ خرما را می توانید با گردو، بادام زمینی و یا بادام هندی مصرف کنید و یا خمیر خرما را با خمیر خیار استفاده کنید. در ضمن بهتر است خرما را به خوبی بجویید زیرا هضم خرما کمی دشوار است و برای افرادی که معده ضعیفی دارند ممکن است مشکل ساز شود و باعث نفخ و حتی بر خلاف طبیعتش باعث بروز یبوست شود.
⇠ امروزه خرما را چه بصورت معمول با صرف صبحانه و یا میان وعده و چه بصورت پخت با انواع غذا ها و شیرینی و کیک استفاده می کنند. همچنین می توان شیره خرما را گرفت و از شیره خرما استفاده کرد. بخصوص افرادی که مشللات معده دارند و خرما بصورت گوشتی و مصرف معمولی خیلی مناسب حال انها نیست می توانند اقدام به تهیه شیره خرما و استفاده از شیره خرما بکنند.
⇠ ترکیب شیره خرما، شیره انگور، شیره توت و شیره انجیر به عنوان شیره میکس شناخته می شود که معجونی فوق العاده برای افرادی است که دچار کم خونی و فقر آهن هستند.
.
منابع:
.http://khormasiah.com