– رنگ بادمجان را چک کنید. این میوه در رنگ های مختلفی وجود دارد اما رایج ترین رنگ بادمجان بنفش تیره است. اما بنفش روشن، راه راه، بادمجان سفید و حتی بادمجان زرد هم در دنیا داریم.
– بادمجان به هر رنگی که باشد، باید چک کنید که سرتاسر میوه همان رنگ را داشته باشد و مثلا بخشی از آن سبز یا سفید نباشد. این نشانه کال بودن بادمجان است.
– همچنین باید توجه داشته باشید که پوست این میوه باید برق بزند. وقتی پوست کدر و چروک است یعنی کهنه است و طعم تازگی نخواهد داشت.
– اگر روی پوست بادمجان جای خراش، بریدگی، سوراخ یا پوسیدگی باشد یعنی خراب است.
– بادمجان را کمی در دست فشار دهید، نباید خیلی نرم باشد. اگر میوه سفت بود، یعنی قبل از رسیدن چیده شده است. همچنین بادمجانهای نرسیده پس از چیده شدن هم مراحل رسیده شدن را دارند.
– هنگام خرید به وزن بادمجان توجه داشته باشید. باید کمی سنگین باشند. البته وزن دقیقی برای آن نمیتوان بیان کردو اما با توجه به اندازه میوه باید وزن سنگینی داشته باشد در غیر این صورت ممکن است آب خود را از دست داده باشد و تازه نباشد.
.
منابع:
.https://portal.hoonel.com
طبخ و طعم؛ پلتفرم آنلاین پختوپز (آشپزی و شیرینی پزی)
دانشنامه مطالب راهنما و دانستنیهای مفید با موضوعات گوناگون
این پلتفرم در مرکز رسانههای دیجیتال و مرکز توسعه فرهنگوهنر در فضای مجازی وزارت فرهنگوارشاد کشور، به ثبت رسیده است و کلیه حقوق قانونی آن محفوظ میباشد.
اخطار!!!: هرگونه کپی و الگوبرداری ممنوع است! و پیگرد قانونی دارد!
Copyright© All rights Reserved