نگهداری و انبار کردن سیب زمینی

« راهنما و دانستنی‌ها »

نظر به این که هدف اصلی در نگه داری سیب زمینی جلوگیری از انجماد، فساد و جوانه زدن آن است لذا عموما روش های مختلفی برای افزایش زمان ماندگاری سیب زمینی مورد استفاده قرار می گیرند چه خود سیب زمینی کاشته اید و چه یک گونی از آن را یکجا خریداری کرده اید، نگه داری از آنها برای استفاده در زمستان روش خاص خود را دارد:

1. هر کدام از سیب زمینی ها را جدا داخل روزنامه بپیچید. سپس در یک جای سرد و تاریک قرار دهید. آنها را با یک لایه دیگر روزنامه بپوشانید و بگذارید حدود یک هفته به همین صورت باقی بمانند. این عمل باعث می شود پوست آنها برای زمستان طولانی سفت و ضخیم شود.

2. سیب زمینی ها را داخل سبد، جعبه یا لگن های پلاستیکی دردار بگذارید. چند سوراخ در ته ظرف های پلاستیکی برای عبور هوا ایجاد کنید.

3. سیب زمینی ها را در جاهای سرد و تاریک مانند زیرزمین یا انباری یا هر اتاقی که دما از 1.5 درجه پایین تر و از 4.5 درجه سانتیگراد بالاتر نرود، قرار دهید.

4. جلو منبع نور را بپوشانید. نور باعث می شود سیب زمینی ها جوانه زده، بد شوند.

5. هر چند وقت یک بار سری به آنها بزنید و سیب زمینی های نرم یا جوانه زده را جدا کنید. یک سیب زمینی خراب کل سیب زمینی های یک جعبه را از بین می برد.
.
منابع:
.https://portal.hoonel.com

error: Alert: Content selection is disabled!!