آموزش خشک کردن آلبالو

« راهنما و دانستنی‌ها »

آلبالو از خوش طعم ترین میوه های فصل تابستان است که یکی از تنقلات بسیار خوشمزه آلبالو خشک است که معمولا آن را می شود از مغازه ها و فروشگاه های بزرگ به صورت کیلویی یا بسته بندی تهیه کرد که البته اکثرا خیلی شور هستند (و از بهداشتی هم مطمئن نیستیند). آلبالو خشک در منزل و بسیار راحت قابل تهیه هست.

در این بخش برایتان شیوه خشک کردن آلبالو را آموزش می دهیم مقدار نمک آن توسط خودتان قابل تنظیم خواهد بود.

روش خشک کردن آلبالوی فاقد هسته با استفاده از فر

1. برای تهیه هر نوع آلبالوی خشک بهتر است که آلبالو‌هایی را انتخاب کنید که رسیده و درشت هستند و لکه‌دار نیستند. یکی از روش‌ های خشک کردن آلبالو، تهیه آلبالوی خشک فاقد هسته است.
2. ابتدا آلبالو‌ها را با آب خنک بشورید و ساقه‌های آن‌ها را جدا کنید و در آخر با یک دستمال یا حوله آن‌ها را خشک کنید.
3.سپس هسته‌های آن‌ها را یا با نصف کردن آلبالو و یا با استفاده از یک دستگاه خارج کننده هسته آلبالو، جدا کنید
4. آلبالو‌ها را روی یک سینی شیرینی پزی بچینید و در دمای ۷۴ درجه سانتی گراد برای حدود ۳ ساعت در فر بگذارید.
5. پس از آن که آلبالو‌ها کمی چروک شدند، دما را به ۵۷ درجه کاهش دهید و برای ۱۶ تا ۲۴ ساعت مجدداً در فر بگذارید.
6. توجه کنید که آلبالو‌ها هنگامی که آماده می‌شوند، کاملا فاقد آب هستند و چروکیده شده اند.

روش اول خشک کردن آلبالو در آفتاب

1. ابتدا دم آلبالو‌ها را بگیرید سپس بشوئید.
2. سپس آلبالو‌های شسته شده را به میزان دلخواه نمک بزنید.
3. در ادامه آن‌ها روی پارچه‌ای به مدت ۱ الی ۳ روز در مقابل نور آفتاب قرار دهید تا خشک شود.
4. پس از اینکه آلبالو‌ها خشک شدند مجدد آبکشی کنید و مقداری نمک بزنید.
5. سپس ۱ ساعت دیگر در نور آفتاب قرار دهید تا آماده شود.

روش دوم خشک کردن آلبالو در آفتاب

1. ابتدا دم آلبالو‌ها را بگیرید و فاقد شستن، آن‌ها را روی پارچه‌ای پهن کنید و به مدت ۲ روز زیر نور آفتاب قرار دهید.
2. سپس می‌توانید با فشار دست به راحتی هسته آلبالو‌ها را خارج کنید فاقد آنکه آسیبی به بافت آلبالو برسد.
3. بعد از اینکه هسته آلبالو‌ها را خارج کردید باید آلبالو‌ها را با آب سرد آبکشی کنید.
4. در ادامه منتظر بمانید تا آب اضافی آلبالو‌ها خارج شود و مجدداً آن‌ها روی سینی پهن کنید و در محیط خانه یا بیرون بگذاید تا خشک شوند.

نکات کاربردی

1. آلبالو خشک شده جزو تنقلات پر طرفدار است که می‌توان از آن‌ها برای تزیین و استفاده در کیک‌ها و بستنی‌های مختلف نیز استفاده کرد.
2. همانگونه که اشاره گردید برای خشک کردن آلبالو می‌توان هسته آن‌ها را جدا نمود که علاوه بر راحتی در خوردن، بر روی طعم آلبالو خشک شده شما هم تاثیر زیادی می‌گذارد.
3. پس از خشک کردن آلبالوها، بهتر است آن‌ها را برای یک ساعت در دمای اتاق بگذارید و سپس در بسته بندی‌های فاقد هوا قرار دهید.
4. در غذا‌هایی که در آن‌ها کشمش استفاده شده است نیز می‌توانید از آلبالو خشک شده به جای کشمش استفاده کنید.
.
منابع:
.https://portal.hoonel.com

error: Alert: Content selection is disabled!!