نکاتی در مورد خرید و نگهداری خرما

« راهنما و دانستنی‌ها »

خرما هم نوعی میوه به حساب می آید؛ میوه ای که در ایران و خاورمیانه بخوبی شناخته شده است ولی در کشورهای غربی به صورت میوه و به شکلی که ما آن را مصرف می کنیم، استفاده نمی شود.خرما جزء آن دسته از مواد غذایی است که در ایران طرفدار فراوان دارد. خرما جزء معدود اقلامیست که هم وارد میشود هم صادر و ما باید بین این نوع خرما فرق بگذاریم؛ چراکه محصولاتی که تحت عنواین مختلف روانه بازار میشوند از سطح کیفی متفاوتی برخوردار اند و ممکن با خرید خرمایی نامرغوب سرمان کلاه برود و از آن طرف با خوردن آن سلامت ما به خطر بی افتد. در ادامه تمام نکاتی که باید در خرید خرما رعایت کنید را به شما خواهیم گفت؛ با ما همراه باشید.

نکات خرید خرما

1.اکثر سوپر مارکت‌ها خرماهای تازه و یا خشک شده را در لیست فروش خود قرار می‌دهند. در هر دو حال شما سعی کنید خرمایی را انتخاب کنید که پوست ان نازک باشد و بوی بدی نگرفته باشد و همچنین روی سطح آن اثری از دانه‌های شکر دیده نشود.
2.مدیر کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو گفت:افراد باید در خرید خرما به آرم غذا و دارو روی بسته بندی آن توجه کنند چراکه این نماد نشان از تولید در کارخانه معتبر و تحت کنترل بودن آن، دارد.وی با اشاره به اینکه خرما سطح چسبناکی دارد و آلودگی های مختلف را به سمت خود جذب می کند،
3.خرماها پس از جدا شدن از درخت،با وجود گرد و خاک و عوامل میکروبی، بلافاصله بسته بندی می شوند به همین دلیل توصیه می شود پس از بازکردن بسته بندی آن را شسته و بعد مصرف کنید.رستگار خرما را نسبت به دما حساس خواند و بیان کرد:مازاد خرما باید در زنجیره سرد نگه داری شود.مدیر کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو افزود:
4.خرماهایی که مزه تندی دارند و به دلیل کم دوامی در دهان پخش می شوند، خراب یا تاریخ مصرف گذشته هستند.این خرماها فاسد و غیرقابل مصرف هستند.وی یادآور شد:خرماهایی که در مراکز معتبر عرضه و تاریخ تولید، انقضا، پروانه بهداشتی و آرم غذا و دارو دارند،قابل اعتماد و کنترل هستند.

نگهداری خرید خرما

1.خرماهای خشک معمولا تا یک سال در یخچال نگهداری می‌شوند. خرماهای تازه در صورت بسته‌بندی درست تا حدود هشت ماه در یخچال می‌مانند و در صورت نگهداری در کابینت منزل یکماه بیشتر قابل استفاده نیستند.
2.اگر خرما خشک شد با ریختن کمی آب گرم و یا حتی آب میوه شکل بهتری به خود می‌گیرد.
3.مراقب باشید که خرما را در محلی که اقلام بو دار همچون سیر وجود دارد، نگذارید زیرا خرما خیلی زود به خود بو می‌گیرد.
.
منابع:
.https://portal.hoonel.com

error: Alert: Content selection is disabled!!