خواص و مضرات فلفل
1.پودر فلفل قرمز سرشار از ویتامین سی C است که خاصیتی آنتی اکسیدانی دارد و باعث استحکام لثه مشود .
2.همپنین باعث افزایش قدرت ایمنی بدن شده که نتیجه همین ویتامین C است .
3.همچنین باعث کاهش درد در بدن میشود که احتمالا در بازار چسب فلفل را دیده اید که همین اثر را دارد.
4.فلفل قرمز طبعی گرم دارد و برای کم خونی مناسب است .
5.در موارد اورژانسی برای جلوگیری از خونریزی میتوان از آن استفاده کرد !
6.از مضرات فلفل میتاون به آلرژی دادن به برخی افراد نام برد .
7.همچنین میتواند باعث سوزش در سردل گردد .
8.مصرف بیش از اندازه آن میتواند برای بدن خطرناک گردد و یکی از عوامل تشدید بیماری مانند سرطان است .
طرز خشک کردن فلفل قرمز
1.در ابتدای تهیه پودر فلفل خانگی شما میباست فلفل های رسیده که همگی قرمز هستند را بچینید .
2.پس از شستشو و خشک شدن آن را از وسط بشکافید و هسته ها یا تخمه های آن را خارج کنید .
3.البته ساقه هم اگر با فلفل است جدا کنید بطوریکه در نهایت یک پوست و گوشت قرمز رنگ و یکدست از فلفل داشته باشید .
4.سپس فلفل ها را در دستگاه خشک کن قرار دهید .
5.اگر دستگاه ندارید میتوانید به روش سنتی روی سینی پهن کنید و زیر نور افتاب قرار دهید که بطور طبیعی خشک شوند .
طرز آسیاب کردن فلفل
1.در نظر داشته باشید که حتماً فلفل ها را در هوای آزاد آسیاب کنید.
2.یک دستمال را چند تا زده و جلوی دهان خود بگیرید و بعد فلفل ها را آسیاب کنید، و پس از آسیاب کردن، چند ثانیه صبر کنید تا ذرات فلفل ته نشین شود و بعد در آسیاب را باز کنید.
3.چند مرتبه دستانتان را با آب و صابون بشویید.
4. مواظب باشید دستتان به چشمتان برخورد نکند زیرا باعث سوزش چشم شما می شود.
.
منابع:
.https://portal.hoonel.com