نکات مهم پخت غذای گیاهی
1.در غذاهای گیاهی تمرکز روی گوشت قرمز یا ماهی نیست. بنابر این اولین چیزی که لازم خواهید داشت این است که یاد بگیرید چگونه از قبل به غذایتان نگاه کنید. امروزه برای گوشت جایگزینهای مناسبی در فروشگاهها و سوپر مارکتها در دسترس هستند. اگر میخواهید پخت غذا را آغاز کنید در دستور العمل آن از جایگزینهای گوشت قرمز به به جای خود آن استفاده کنید.
2.ماده ی چسبنده ای از گندم وجود دارد که جایگزین مناسبی برای مرغ است به طوری که در ساخت بو و مزه به خوبی شبیه مرغ است.
این مواد به وسیله سویا و مخلوتی از حبوبات درست میشوند. نوع غلیظ آن در پخت غذا مفید است برای این که پیش از مصرف با آتش ملایم سرخ شده اند.
3.دیگر منابع خوب پروتئین در غذای گیاهی شامل همه حبوبات مثل باقالا، لوبیا و سبزی است. برای درست کردن یک غذای گیاهی مثل خوراک لوبیا، میتوان سبزیهای خورد شده و حبوباتی مثل باقالا و لوبیا به جای گوشت گاو افزود. باقالا، لوبیا، عدسهای رنگارنگ و لپه سالم و مقوی هستند و میتوان آنها را به سوپ، تاس کباب و غذاهای مرکب گوشتی افزود. همچنین میتوانید باقالا و لوبیا و سبزیهای خوردنی را به سالاد و برنجها اضافه کنید.
4.خوب است اگر یک بار خوردن غذای گیاهی را به برنامه غذایی خود اضافه کنید. برای نحوه پخت آنها میتوانید به صورت آن لاین در اینترنت، داخل کتاب خانه ی شخصی، کتاب فروشی بیابید یا از کسانی که گیاه خوار اند بپرسید.
5.استفادههای گوناگون از حبوبات سالم و سبزیجات مغذی
طراحی غذا باید بر اساس ظرفی که در آن است باشد. برای تامین پروتئین باید مقدار زیادی حبوبات سالم را مانند لوبیا در نظر داشت. ترکیب غذا با حبوبات باعث میشود غذایی با منبع پروتئین کامل سرو کنید.
6.سرانجام غذایتان با سبزیجات فشرده و طبیعی کامل میشود گیاهانی مثل: اسفناج و کلم پیچ، سیب زمینی شیرین، شلغم و هویج وحشی، گوجه فرنگیهای تازه، فلفل، هویج شیرین، کلم بروکلی و آووکادو. این سبزیجات فقط برای تهیه غذا نیستند، بلکه دارای آنتی اکسیدانهای مفید و فیبر هستند که به شما برای یک تغذیه خوب کمک میکنند.
7.شما با خوردن غذاهای گیاهی انواع گوناگون پخت غذا را تجربه خواهید کرد. تنوع گیاهان وسیع و نا محدود است. در ظرف، جایگزینهای گوشت قرمز به آسانی از دیگر مواد مزه و بو میگیرند بنابرای در ابتدا شاید نیاز دارید از ادویههای سر هم بندی در دستور غذای خود استفاده کنید: کاری، دار فلفل و ادویههای قومی، افزودن این ادویهها به غذای گیاهی هنگام گرم کردن، غذا را خوش مزه میکند.
8.هر چیزی شبیه سوپ که میتواند ذخائر چرب و شیرین بسازد. پورهها و شیره نارگیل مزایای زیادی دارند. گوجه در غذاهایی مثل آبگوشت، تاس کباب و غذاهای مرکب گوشتی و سس همراه با ادویه مخلوط و استفاده میشود.
9.گیاه خوران رژیم غذایی را تحمل میکنند. باید بیشتر مراقب باشید که چگونه مواد را ذخیره کنید. یقینا مواد موجود در انبار شما باید دارای پروتئین، کلسیم و ویتامین D مناسب برخوردار باشد. اگر مواد آشپز خانه شما به شرح ذیل باشد پخت غذای گیاهی برای شما آسان خواهد شد:
.
منابع:
.https://portal.hoonel.com