روش صحیح سرخ کردن بادمجان

« راهنما و دانستنی‌ها »

روش اول سرخ کردن بادمجان

1.ابتدا در یک قابلمه آب ریخته و اجازه دهید تا به جوش بیاید. سپس کمی روغن و نمک به آن اضافه کنید ( مثل ماکارونی)
2.سپس بامجان ها را داخل اب جوش بریزید و بعد از پنج دقیقه آبکش نمایید.
3.سپس بادمجان ها را سرخ کنید.

روش دوم سرخ کردن بادمجان

1.بادمجان را پوست گرفته و برش بزنید. سپس در ماهیتابه چیده و کمی نمک روی آنها بپاشید و حدود نصف استکان آب به آن اضافه کنید.
2.توجه: در صورتی که بادمجون هاتون رو نازک برش دادید مقدار آب کمتری بریزید
3.در ماهیتابه را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد.
4.زمانی که آب به خورد بادمجان رفت و بادمجان نرم شد ، یکی دو قاشق روغن و اندکی زردچوبه به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا سرخ شود.

.

نکات سرخ کردن بادمجان

1.بعد از اینکه بادمجانها را در آب نمک قرار داده وآنها را خوب شستشو دادید و خواستید آنرا سرخ کنید، روی قاچهای بادمجان یک خراش بدهید تا سریع سرخ می شود.
2.وقتی بادمجانها را درون روغن گذاشتید قبل از اینکه سرخ شود مرتب وارونه کنید با اینکار هم زودتر سرخ می شود و هم روغن کمتری مصرف می شود. .
منابع:
.https://portal.hoonel.com

error: Alert: Content selection is disabled!!