چند تکه نان در آن قرار دهید
کنارههای نان را جدا کنید، آن را تکه تکه کنید و روی سوپتان بریزید. زمانیکه نان، آب سوپ را به خود جذب کرد همزمان نمک را نیز جذب میکند. این روش برای سوپهای غلیظ بسیار خوب است.
مایع شور را دور بریزید
اگر روشهای دیگر برایتان نتیجهای در بر نداشت، چیزی برای جذب مایع شور پیدا کنید. حولههای کاغذی تمیز میتوانند کمک خوبی برای جذب مایع اضافی باشند.
سوپ بیشتری درست کنید
اگر نمیتوانید شوری آن را کم کنید یا ترجیح میدهید خرابکاری نکنید، مواد و آب بیشتری به سوپتان اضافه کنید. طبیعی است که نباید نمک به آن اضافه کنید.
یک چاشنی اسیدی اضافه کنید
سوپهای شور، غالبا نمک زیادی ندارند، ولی باید طعمشان تعدیل شود. کمی چاشنی اسیدی مانند آب لیمو یا سرکه به آن اضافه کنید تا طعم نمک را از بین ببرد.
سوپ را رقیق کنید
یک راه سریع و ساده برای برطرف کردن شوری سوپ این است که آب، آب میوه یا آب گوشت را آرام آرام به آن اضافه کنید تا غلظت نمک در آن کاهش یابد. شما میتوانید از این روش هم برای سوپهای غلیظ و هم سوپهای آبکی استفاده کنید.ابتدا اطمینان حاصل کنید مایعی که میخواهید به سوپ اضافه کنید در وهلهی اول باعث شور شدن آن نشده بوده است!
نشاسته اضافه کنید
غذاهایی مانند سیب زمینی، برنج، نودل و پاستا نمک را جذب میکنند و به غلیظتر شدن آن کمک میکنند، بهویژه اگر مایع رقیقی داشته باشید.برخی افراد صرفا سیب زمینی را در سوپ میریزند تا نمک را بهخود جذب کند و سپس آن را خارج میکنند. اگر از این روش پیروی میکنید، سیب زمینی را به قطعات باریک تقسیم کنید تا بالاترین جذب را داشته باشد.
شکر اضافه کنید
چند قاشق چایخوری شکر یا مادهی شیرین دیگر اضافه کنید. این کار به کمتر شدن شوری سوپ کمک میکند.
جلوگیری از شور شدن سوپ
1.پس از جوش آمدن سوپ به آن نمک اضافه کنیدافراد غالبا ابتدا چاشنیها را به سوپ اضافه میکنندو سپس آن را روی گاز قرار میدهند تا به جوش بیاید. این کار یعنی منتظر یک فاجعه باشید، زیرا با پختن سوپ، آب آن تبخیر میشود و یک سوپ شور روی دستتان میگذارد.
2.برای اضافه کردن چاشنیها صبور باشید.عجله نکنید و تمام نمک مورد نیاز سوپ را یکباره اضافه نکنید. آشپزهای خوب نمک را کم کم اضافه میکنند، هر مرتبه سوپ را مزه میکنند، و از اندازه بودن نمک اطمینان حاصل میکنند.
3.اگر سوپتان همچنان به یک طعم نیاز دارد، کمی چاشنی اسیدی مانند آب لیمو یا عسل به آن اضافه کنید.
4.به خاطر داشته باشید برخی مواد تشکیل دهندهی سوپ فی نفسه نمک دارندنمک زیاد، علاوه بر اینکه مصرف سدیوم زیاد ناسالم است، مزهی خوبی هم به غذایتان نمیدهد. اگر سوپتان حاوی رب گوجه است، باید بدانید که ممکن است اصلا به نمک نیازی نداشته باشید.
5.از عصارههای کم نمک استفاده کنید.اگر برای پخت سوپ از عصارههای آب گوشت استفاده میکنید باید بدانید که آنها نمک دارند.
6.در زمان خرید عصارهها به دنبال کم نمکترین آنها باشید. زمانیکه از مواد اولیهی سوپتان دارای نمک هستند، استفاده از عصارههایی که نمک کمی دارند بسیار مهم است.
.
منابع:
.https://portal.hoonel.com