روش های ساده آشپزی برای استفاده از مواد طبیعی

« راهنما و دانستنی‌ها »

روغن های ضروری و البته طبیعی

شما می توانید از برخی روغن ها با اسانس های با کیفیت و خالص را در غذاهایی که میل می کنید را استفاده کنید .همه روغن ها مناسب نیستند ، پس باید از روغن هایی که برای بدن مناسب هستند استفاده کنید تا به بدن آسیبی نرسد . روغن های ضروری بدن از گیاهان یا مرکبات تولید و در آشپزی هم استفاده می شوند . روغن های ضروری مانند روغن زیتون ، کنجد ، روغن ذرت و غیره برا بدن بسیار مناسب هستند وعطر و طعم باورنکردنی به غذای شما می دهند .

روغن زیتون

روغن زیتون را به علت یک آنتی اکسیدان قوی در پخت و پز غذاهایتان استفاده کنید . روغن زیتون همچنین می تواند کلسترول بد را کاهش دهد و کلسترول خوب را افزایش دهد و از آن به عنوان یک چربی سالم و ضروری بدن یاد می شود.

رنگ آمیزی غذا

اشتباه فکر نکنید ، منظور ما از رنگامیزی غذا این است که شما به رنگ و قلم برای نقاشی نیاز ندارید بلکه شما به چند مورد مواد غذایی طبیعی برای رنگامیزی غذای خود نیاز دارید . برای مثال شما می توانید با استفاده از زرد چوبه رنگ غذای خود را به زرد تغییر دهید یا از هویج برای دادن رنگ نارنجی به غذا یا از فلفل های دلمه ایی رنگی برای غذایتان اضافه کنید .

پنکک های طبیعی

دیگر نیاز نیست که شما از پنکیک های تبلیغاتی استفاده کنید و می توانید از دو ماده طبیعی موز و تخم مرغ برای ساخت پنکیک استفاده کنید . موز را به تکه های کوچک تقسیم کنید و در تخم مرغ سرخ کنید . برای این کار شما به مقداری روغن نیاز دارید که آنرا ابتدا به ماهی تابه اضافه می کنید و سپس موز و تخم مرغ را به آن اضافه می کنید .

برش دادن سبزیجات

سبزی های ارگانیک برای برش دادن آنها به قطعات کوچکتر می تواند کاری سختی باشد . هنگامی که سبزی ها را از با استفاده از پلاگین های درشت استفاده کنید ، با این کار شما سبزی هایتان را به قطعات قابل کنترل تبدیل می کنید . با استفاده از این ابزار می توانید سبزیجات را برای سالاد با ساده ترین روش برش دهید و به هیچ وجه وقت شما را نخواهد گرفت .

تخم مرغ

تخم مرغ های ارگانیک را امتحان کنید . برای درست کردن تخم مرغ خوشمزه می توانید در هنگام پخت به آن از سرکه ی شیرین یا تلخ اسپانیولی اضافه کنید تا غذایی که می پزید خوشمزه باشد .

گیاهان دارویی ریز شده

زمانی که شما گیاهان را خرد می کنید ، ابتدا کمی نمک به آن اضافه کنید ، نمک جذب آنها خواهد شد و مزه ی خوبی به آنها خواهد داد که این یک نکته عالی برای مزه دار کردن گیاهان می باشد و طعم خوبی را به گیاهان خواهد داد.
.
منابع:
.https://portal.hoonel.com

error: Alert: Content selection is disabled!!