مواد غذایی و مواد جایگزین آنها
1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین : 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1 لیوان باتر میلک ( buttermilk ) : یک لیوان شیر + 1 قاشق غذاخوری آبلیمو یا سرکه سفید ، یا 1 لیوان ماست پر چرب
30 گرم شکلات تلخ : 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو + 1 قاشق غذاخوری کره یا روغن
1 لیوان شربت ذرت ( corn syrup ): یک لیوان عسل ، یا 3/4 لیوان پودر قند + 1/4 لیوان شیر
1 قاشق غذاخوری آرد ذرت ( Cornstarch ): دو قاشق غذاخوری آرد معمولی
1 قاشق چایخوری کرم تار تار : 1 قاشق چایخوری سرکه سفید یا آبلیمو
1 لیوان خامه معمولی : 1 لیوان سر خالی شیر پر چرب + 2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
1 لیوان ( Heavy cream ) : دو سوم لیوان شیر پر چرب + 75 گرم کره ذوب شده
1 لیوان خامه ترش : 1 لیوان ماست ،یا 3/4 لیوان شیر یا ماست + 75 گرم کره ذوب شده
1 لیوان آرد ( self-rising ) : یک لیوان آرد معمولی + 1 و 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر + 1/4 قاشق چایخوری نمک
1 لیوان شربت ( maple ) : یک لیوان عسل
1 لیوان ملاس( Molasses) : یک لیوان عسل ،یا 3/4 لیوان شکر قهوه ای حل شده در 1/4 لیوان آب
1 لیوان شکر قهوه ای : 1 لیوان شکر سفید
1 لیوان پنیر ماسکارپونه : 3/4 لیوان پنیر خامه ای + 1/4 لیوان خامه
1 لیوان دوغ : 1 لیوان ماست ،یا 1 قاشق غذاخوری آبلیمو یا سرکه + 1 لیوان شیر
۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت یا آرد ذرت: 2قاشق غذاخوری آرد یا ۱ قاشق غذاخوری نشاسته سیب زمینی یا ۱ قاشق غذاخوری نشاسته برنج
1 لیوان شیره ذرت : 1 و 4/1 لیوان شکر + 1/3 لیوان آب ،یا 1 لیوان عسل
1 لیوان شیر تغلیظ شده : یک لیوان خامه پاستوریزه
1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل : 2 قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده
1 لیوان پیازچه خرد شده : 1 لیوان پیاز یا تره فرنگی یا موسیر خرد شده
1 لیوان سس مایونز: 1 لیوان خامه ترش یا 1 لیوان ماست
1 لیوان شیره انگور یا خرما: 3/4 لیوان شکر قهوه ای + 1 قاشق چایخوری عسل
1 لیوان شیر ترش : 1 قاشق غذاخوری سرکه یا آبلیمو + 1 لیوان شیر
1 لیوان روغن جامد: 225 گرم کره
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری کرم تارتار + 1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین
1 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک: 1 قاشق غذاخوری سرکه قرمز + 1/2 قاشق چایخوری شکر
1 لیوان سس گوجه فرنگی : 1/3 لیوان رب گوجه فرنگی + 1/2 لیوان آب
1 لیوان آرد سبوس دار: 3/4 لیوان آرد معمولی + 2 قاشق غذاخوری سبوس گندم یا جو
1 لیوان آب مرغ یا گوشت: 1 لیوان آب + 1 بسته کوچک عصاره مرغ یا گوشت
کراکر نرم شده یا کفمال: نان خشک نرم شده یا کفمال
یک عدد تخم مرغ کامل بزرگ: دو زرده تخم مرغ بزرگ+ یک ق غ آب(برای کیک و شیرینی) ،یا دو زرده بزرگ (برای کاستارد, پودینگ , موس و غیره)
۱ پیمانه شکر قهوهای brown suger : یک فنجان شکر سفید + 2 قاشق غذاخوری عسل یا شیره انگور
1/2 پیمانه ( ۱۲۰ ml ) گلوکز مایع : 1/2 پیمانه (۱۲۰ گرم شیره ذرت روشن)
۱ بسته یا یک قاشق غذاخوری: یا ۷ گرم پودر ژلاتین 4 ورق ژلاتین یا ۲ قاشق چایخوری آگار آگار
1 پیمانه آب گوشت : 1 پیمانه آب + 1 عدد قرص سوپ ( گوشت )
1 پیمانه کره ( 225 گرم ): 1 پیمانه روغن جامد + 4/1 قاشق مرباخوری نمک
1 پیمانه ملاس یا شیره انگور: 3/4 پیمانه شکر قهوه ای + 1 قاشق مرباخوری کرم تارتار یا عسل
1 قاشق مرباخوری پودر زنجبیل: 2 قاشق مرباخوری زنجبیل تازه نرم شده
1 قاشق مرباخوری زنجبیل: 1/2 قاشق مرباخوری پودر زنجبیل
1/2 پیمانه پیازچه خرد شده: 1/2 پیمانه پیاز خرد شده یا تره فرنگی یا موسیر
1 پیمانه سس مایونز: 1 پیمانه خامه ترش یا 1 پیمانه ماست پنیر محلی
.
منابع:
.https://portal.hoonel.com