نحوه جایگزین کردن مواد در آشپزی

« راهنما و دانستنی‌ها »

خیلی وقت ها خیلی از ما یک عکس یا دستور خوب را در اینترنت می بینیم و دلمان می خواهد آن را درست کنیم با کلی ذوق و شوق صفحه را باز می کنیم و می خوانیم و بعد می بینیم یکی دو تا از موادی که واقعا لازم داریم را نداریم ولی برای هر ماده ای جایگزینی وجود دارد که در جدول زیر می توانید ببینید.

مواد غذایی و مواد جایگزین آنها

1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین : 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1 لیوان باتر میلک ( buttermilk ) : یک لیوان شیر + 1 قاشق غذاخوری آبلیمو یا سرکه سفید ، یا 1 لیوان ماست پر چرب
30 گرم شکلات تلخ : 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو + 1 قاشق غذاخوری کره یا روغن
1 لیوان شربت ذرت ( corn syrup ): یک لیوان عسل ، یا 3/4 لیوان پودر قند + 1/4 لیوان شیر
1 قاشق غذاخوری آرد ذرت ( Cornstarch ): دو قاشق غذاخوری آرد معمولی
1 قاشق چایخوری کرم تار تار : 1 قاشق چایخوری سرکه سفید یا آبلیمو
1 لیوان خامه معمولی : 1 لیوان سر خالی شیر پر چرب + 2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
1 لیوان ( Heavy cream ) : دو سوم لیوان شیر پر چرب + 75 گرم کره ذوب شده
1 لیوان خامه ترش : 1 لیوان ماست ،یا 3/4 لیوان شیر یا ماست + 75 گرم کره ذوب شده
1 لیوان آرد ( self-rising ) : یک لیوان آرد معمولی + 1 و 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر + 1/4 قاشق چایخوری نمک
1 لیوان شربت ( maple ) : یک لیوان عسل
1 لیوان ملاس( Molasses) : یک لیوان عسل ،یا 3/4 لیوان شکر قهوه ای حل شده در 1/4 لیوان آب
1 لیوان شکر قهوه ای : 1 لیوان شکر سفید
1 لیوان پنیر ماسکارپونه : 3/4 لیوان پنیر خامه ای + 1/4 لیوان خامه
1 لیوان دوغ : 1 لیوان ماست ،یا 1 قاشق غذاخوری آبلیمو یا سرکه + 1 لیوان شیر
۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت یا آرد ذرت: 2قاشق غذاخوری آرد یا ۱ قاشق غذاخوری نشاسته سیب زمینی‌ یا ۱ قاشق غذاخوری نشاسته برنج
1 لیوان شیره ذرت : 1 و 4/1 لیوان شکر + 1/3 لیوان آب ،یا 1 لیوان عسل
1 لیوان شیر تغلیظ شده : یک لیوان خامه پاستوریزه
1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل : 2 قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده
1 لیوان پیازچه خرد شده : 1 لیوان پیاز یا تره فرنگی یا موسیر خرد شده
1 لیوان سس مایونز: 1 لیوان خامه ترش یا 1 لیوان ماست
1 لیوان شیره انگور یا خرما: 3/4 لیوان شکر قهوه ای + 1 قاشق چایخوری عسل
1 لیوان شیر ترش : 1 قاشق غذاخوری سرکه یا آبلیمو + 1 لیوان شیر
1 لیوان روغن جامد: 225 گرم کره
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری کرم تارتار + 1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین
1 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک: 1 قاشق غذاخوری سرکه قرمز + 1/2 قاشق چایخوری شکر
1 لیوان سس گوجه فرنگی : 1/3 لیوان رب گوجه فرنگی + 1/2 لیوان آب
1 لیوان آرد سبوس دار: 3/4 لیوان آرد معمولی + 2 قاشق غذاخوری سبوس گندم یا جو
1 لیوان آب مرغ یا گوشت: 1 لیوان آب + 1 بسته کوچک عصاره مرغ یا گوشت
کراکر نرم شده یا کفمال: نان خشک نرم شده یا کفمال
یک عدد تخم مرغ کامل بزرگ: دو زرده تخم مرغ بزرگ+ یک ق غ آب(برای کیک و شیرینی) ،یا دو زرده بزرگ (برای کاستارد, پودینگ , موس و غیره)
۱ پیمانه شکر قهوه‌ای brown suger : یک فنجان شکر سفید + 2 قاشق غذاخوری عسل یا شیره انگور
1/2 پیمانه ( ۱۲۰ ml ) گلوکز مایع : 1/2 پیمانه (۱۲۰ گرم شیره ذرت روشن)
۱ بسته یا یک قاشق غذاخوری: یا ۷ گرم پودر ژلاتین 4 ورق ژلاتین یا ۲ قاشق چایخوری آگار آگار
1 پیمانه آب گوشت : 1 پیمانه آب + 1 عدد قرص سوپ ( گوشت )
1 پیمانه کره ( 225 گرم ): 1 پیمانه روغن جامد + 4/1 قاشق مرباخوری نمک
1 پیمانه ملاس یا شیره انگور: 3/4 پیمانه شکر قهوه ای + 1 قاشق مرباخوری کرم تارتار یا عسل
1 قاشق مرباخوری پودر زنجبیل: 2 قاشق مرباخوری زنجبیل تازه نرم شده
1 قاشق مرباخوری زنجبیل: 1/2 قاشق مرباخوری پودر زنجبیل
1/2 پیمانه پیازچه خرد شده: 1/2 پیمانه پیاز خرد شده یا تره فرنگی یا موسیر
1 پیمانه سس مایونز: 1 پیمانه خامه ترش یا 1 پیمانه ماست پنیر محلی
.
منابع:
.https://portal.hoonel.com

error: Alert: Content selection is disabled!!