1.مقداری آب داخل ظرف ریخته و روی اجاق گاز بگذارید. دو قاشق غذا خوری سرکه به آن اضافه کنید کلم ها را خرد کنید و داخل آب جوش و سرکه بریزید. بعد از دو جوش آنها را داخل آبکش بریزید، تا آبش خارج شود و درضمن خنک شود می بینید که چقدر ترد و خوشمزه می شود.
2. می توانید کلم خرد شده را در ظرف فلزی ریخته و برای چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید ، بسیار ترد می شود.
3.اگر زمان ترد شدن کلم برای شما مهم نیست می توانید کلم را خرد کنید و داخل آبلیمو ریخته به مدت چند روز در یخچال نگهداری کنید و سپس کلم ترد و خوشرنگی در اختیار دارید جهت سالاد و دورچین غذاها
.
منابع:
.https://portal.hoonel.com
طبخ و طعم؛ پلتفرم آنلاین پختوپز (آشپزی و شیرینی پزی)
دانشنامه مطالب راهنما و دانستنیهای مفید با موضوعات گوناگون
این پلتفرم در مرکز رسانههای دیجیتال و مرکز توسعه فرهنگوهنر در فضای مجازی وزارت فرهنگوارشاد کشور، به ثبت رسیده است و کلیه حقوق قانونی آن محفوظ میباشد.
اخطار!!!: هرگونه کپی و الگوبرداری ممنوع است! و پیگرد قانونی دارد!
Copyright© All rights Reserved