نکات مهم در نگهداری بهتر نان

« راهنما و دانستنی‌ها »

نان یکی از مواد غذایی است که اگر به صورت صحیح و درست نگهداری نشود به سرعت فاسد شده و کپک می زند.

روش نگهداری اصولی نان

1ـ اگر نان تان زود کپک می‌زند باید بدانید یکی از مهمترین دلایل آن این است که نان‌های داغ را روی هم قرار داده اید.
2- قبل از سرد شدن کامل نان‌ها، آنها را نباید دسته بندی و داخل نایلون یا پارچه گذاشت، چرا که باعث خمیر شدن و فساد زودرس نان می‌شود.
3ـ هیچ چیز جای نان تازه را نمی‌گیرد، سعی کنیم به اندازه نیاز روزانه نان بخریم، خرید زیاد نان یکی از دلایل افزایش ضایعات نان است.
4- نان را اگر در یخچال بگذارید فرآیند کهنه‌ شدن اش سریعتر اتفاق می افتد. در فریزر هم گرچه ممکن است با گرم شدن دوباره تازگی اش را به دست آورد، ولی برخی خواص آن از بین می رود.
5ـ هنگام خرید نان بهترین حالت قرار دادن آن در یک پارچه است نه نایلون! نانی که پس از سرد شدن با سفره حمل و نگهداری شود، مطبوع‌تر و ماندگارتر خواهد بود.
6ـ نان خوب نانی است که آرد آن خوب، خمیر آن تخمیر شده، نانوایش ماهر و مصرف‌کننده آن واقف به اصول نگهداری صحیح باشد.
7ـ در ایجاد ضایعات نان، مردم 20 درصد، نانوایان 30 درصد و آرد مصرفی 50 درصد تاثیر‌گذار است.
.
منابع:
.https://portal.hoonel.com

error: Alert: Content selection is disabled!!