بعضی روش ها ریختن سرکه یا کمی نوشابه را برای پختن تخم مرغ پیشنهاد می کنند. اما به عقیده من این روش ها همیشه جوابگو نیستند. برای پختن تخم مرغ ابتدا یک قابلمه بردارید. تخم مرغ ها را به یک سبد فلزی انتقال دهید. سبد را داخل قابلمه قرار دهید و روی شعله ملایم قرار دهید. وقتی تخم مرغ ها شروع به جوشیدن کردند، بعد از 14 دقیقه جوش خوردن، تخم مرغها را به ظرفی پر از آب و یخ انتقال دهید تا فرآیند پخت و پز متوقف شود. سپس با یکی از روش های زیر تخم مرغ را پوست بکنید.
روش اول جدا کردن پوست تخم مرغ آب پز
تخم مرغ ها را از آب یخ خارج کرده و روی یک میز یا سطح سخت با دست عقب و جلو کنید تا تمام سطح پوست تخم مرغ ترک بخورد. سپس از قسمت های بزرگتر شروع به لایه برداری کنید. می توانید این کار را زیر شیر آب سرد نیز انجام دهید.
روش دوم پوست گرفتن تخم مرغ آبپز
این روش فوق العاده سرگرم کننده است! برای جدا کردن پوست تخم مرغ یک شیشه در بسته مانند شیشه مربا را کمی آب ریخته و تخم مرغ را داخل آن قرار دهید. در شیشه را بسته و شروع به تکان دادن ظرف کنید. تکان دادن ظرف باعث جدا شدن پوست تخم مرغ و آب داخل شیشه باعث از بین رفتن پوسته ها خواهد شد.
روش سوم برای جدا کردن پوست تخم مرغ
برای شروع، تخم مرغ را روی یک سطح سخت قرار دهید. سپس یک قاشق برداشته و با دقت بین پوسته و تخم مرغ وارد کنید. قاشق را آرام بچرخانید تا پوسته کاملا جدا شود.
.
منابع:
.https://portal.hoonel.com