چند نکته مهم در تهیه خیارشور :
1- سرکه داخل خیارشور نریزید چون باعث کپک زدن خیار شور می شود.
2- روی ظرف خیارشور تکه ای نان را به اندازه دهانه ظرف قرار دهید و در ظرف را محکم ببندید.
3- دور ظرف خیارشور را گچ بگیرید تا مانع داخل شدن هوا به ظرف شود.
4- می توانید خیارشور را داخل شیشه نوشابه ی خانواده بریزید. به این صورت که از خیارهای ریز استفاده کنید و به دلیل اینکه در آن محکم بسته می شود و تا دو سال می توانید خیار شور را نگه دارید. بدون اینکه کپک بزند در موقع استفاده سرشیشه را بچینید تا در آوردن خیار شور آسان باشد.
5- وسط خیار را با یک میله سوراخ کنید تا داخل خیار پوک نشود.
6- برای تهیه خیارشور با کیفیت حتماً سبزی و خیار و سیر را ضد عفونی کرده و برای جلوگیری از کپک زدن خیارشور، بعد از این که مواد را درون ظرف ریخته آب و نمک را اضافه کنید بعد یک عدد لیموترش را برش زده روی مواد بگذارید دیگر خیارشور شما کپک نمی زند.
7- ضمناً حتماً باید در جای خنک نگهداری شود.
8- ناگفته نماند برای درست کردن خیارشور بعد از چیدن خیار و سبزی (ترخون- مرزه- نعنا- شوید) و سیر در ظرف مخصوص، روی آنها آب جوشیده شده و نمک می ریزیم و پس از آماده شدن در جای خنک نگهداری می کنیم.
9- برای هر لیتر آب جوشیده باید دو قاشق نمک داشته باشیم.
10- برای تهیه خیارشور نیز باید به سلیقه خودتان اندازه خیار را مشخص کنید. ولی اگر ریزتر باشد، تردتر و خوشمزه تر می باشد.
.
منابع:
.https://portal.hoonel.com