1. گرفتن تلخی بادمجان با استفاده از آبلیمو
یک کاسه بزرگ را از آب پرکرده و بعد بادمجان های پوست کنده را داخل آن بگذارید و حدود دو الی سه قاشق آبلیمو هم به آن ها اضافه کنید و بگذارید برای ۱۰ دقیقه الی یک ربع بمانند و بعد بادمجان ها را از آب بیرون بیاورید آن ها را فشار بدهید تا آب اضافی آن ها برود و در غذای مورد نظر از آن ها استفاده کنید.
2. گرفتن تلخی بادمجان با استفاده از نمک
برای گرفتن تلخی بادمجان با نمک کافی است که بادمجان ها را پوست کنده و به صورت درسته یا برش داده شده کاملا به نمک آغشته شان کنیم و بگذاریم برای مدت نیم ساعت بمانند و بعد آن ها را آب بکشید تا تلخی آن ها برود سپس آن ها را خشک کنید. حالا می توانید در هر غذایی که دوست دارید از آن ها استفاده کنید.
3. گرفتن تخم های بادمجان
در صورتی که بادمجان تخم های بزرگ و تیره رنگ داشت می توانید تخم ها را از گوشت جدا کرده و بعد از بادمجان در پخت غذا استفاده کنید.
4. گرفتن تلخی بادمجان با قرار دادن آن در فریزر
بادمجان ها را پوست کنده و برای حدود ۴ الی ۵ ساعت داخل فریزر بگذارید تا بخ بزنند بعد از فریزر آن ها را در بیاورید و اجازه بدهید تا یخ آن ها آب شود و با فشار دادن آب اضافی آن ها را بگیرید تا تلخی بادمجان برود.
.
منابع:
.https://portal.hoonel.com