ترشی مخلوط پخته شده (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم برای تهیه ترشی مخلوط

  • گل کلم ۲ کیلو
  • خیار سبز ۱ کیلو
  • هویج ۲ کیلو
  • بادمجان ۱ کیلو
  • فلفل دلمه ای ۱ کیلو
  • کرفس ۱ کیلو
  • سرکه به میزان لازم
  • سیر ۳ بوته
  • موسیر ۳ بوته
  • فلفل قرمز ۵ عدد
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه ترشی مخلوط

مرحله اول: آماده سازی ترشی مخلوط

ابتدا تمام  مواد را خوب شسته و به قطعات کوچک خرد کنید. و در آبکش بگذارید تا آب اضافه آن کم شود.

مرحله دوم: پخت ترشی مخلوط

تمامی مواد بخز گل کلم را بخار پز کنید و زمان دهید تا خنک شود. خیلی نیازی نیست مواد را بپزید فقط کمی که نرم شود کافیست. در صورت تمایل می توانید این کار را انجام ندهید و خام استفاده کنید و از طعم جدید آن لذت ببرید.

مرحله سوم: پایان کار

بعد از آماده سازی مواد و وسایل ترشی مخلوط لازم است که ظرف مورد نظر خود را برداشته و همه را باهم به صورت مخلوط در ظرف مورد نظر بریزید و در لابه آن ها فلفل های خرد شده را قرار دهید. و در آخر نمک را با سرکه ی سفید، سرکه انگور و یا هر سرکه ای که در دسترس دارید را با هم مخلوط کرده و در ظرف بریزید. در ظرف را بسته و به مدت ۱۰ روز ترشی مخلوط را در یخچال قرار دهید و سپس به همراه غذا نوش جان فرمائید.

فوت و فن خوشمزه تر شدن ترشی مخلوط

  1. برای تهیه هر نوع ترشی، فقط از ظروف شیشه ای استفاده کنید.
  2. ترشی را بدور از نور خورشید قرار دهید.
  3. دقت فرمائید مواد ترشی شما خشک باشد تا کپک نزند.
  4. اگر مواد ترشی را جوشاندید گل کلم را نجوشانید.
  5. می توانید از سبزی ترشی در ترشی مخلوط استفاده نمائید.
  6. در تهیه ترشی مخلوط هرچه که می پسندید را می توانید به مواد اولیه اضافه کنید.

.
منبع: پارسی دی | https://parsiday.com

error: Alert: Content selection is disabled!!