مواد لازم برای تهیه ترشی مخلوط
- گل کلم ۲ کیلو
- خیار سبز ۱ کیلو
- هویج ۲ کیلو
- بادمجان ۱ کیلو
- فلفل دلمه ای ۱ کیلو
- کرفس ۱ کیلو
- سرکه به میزان لازم
- سیر ۳ بوته
- موسیر ۳ بوته
- فلفل قرمز ۵ عدد
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه ترشی مخلوط
مرحله اول: آماده سازی ترشی مخلوط
ابتدا تمام مواد را خوب شسته و به قطعات کوچک خرد کنید. و در آبکش بگذارید تا آب اضافه آن کم شود.
مرحله دوم: پخت ترشی مخلوط
تمامی مواد بخز گل کلم را بخار پز کنید و زمان دهید تا خنک شود. خیلی نیازی نیست مواد را بپزید فقط کمی که نرم شود کافیست. در صورت تمایل می توانید این کار را انجام ندهید و خام استفاده کنید و از طعم جدید آن لذت ببرید.
مرحله سوم: پایان کار
بعد از آماده سازی مواد و وسایل ترشی مخلوط لازم است که ظرف مورد نظر خود را برداشته و همه را باهم به صورت مخلوط در ظرف مورد نظر بریزید و در لابه آن ها فلفل های خرد شده را قرار دهید. و در آخر نمک را با سرکه ی سفید، سرکه انگور و یا هر سرکه ای که در دسترس دارید را با هم مخلوط کرده و در ظرف بریزید. در ظرف را بسته و به مدت ۱۰ روز ترشی مخلوط را در یخچال قرار دهید و سپس به همراه غذا نوش جان فرمائید.
فوت و فن خوشمزه تر شدن ترشی مخلوط
- برای تهیه هر نوع ترشی، فقط از ظروف شیشه ای استفاده کنید.
- ترشی را بدور از نور خورشید قرار دهید.
- دقت فرمائید مواد ترشی شما خشک باشد تا کپک نزند.
- اگر مواد ترشی را جوشاندید گل کلم را نجوشانید.
- می توانید از سبزی ترشی در ترشی مخلوط استفاده نمائید.
- در تهیه ترشی مخلوط هرچه که می پسندید را می توانید به مواد اولیه اضافه کنید.
.
منبع: پارسی دی | https://parsiday.com