مواد لازم برای تهیه ترشی اسپانیایی
- زیتون سبز بدون هسته ۱۳۰ گرم
- ذرت ۱ پیمانه
- هویج ۳ عدد
- فلفل دلمه ۲ عدد
- شکر ۱ ق غذا خوری
- قارچ ۳۵۰ گرم
- روغن زیتون بدون بو ۱ پیمانه
- سرکه سفید ۱/۲ پیمانه
- سیاه دانه ۲ ق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه و پاپریکا به مقدار لازم
طرز تهیه ترشی اسپانیایی با قارچ و ذرت
مرحله: آماده سازی مواد
ابتدا هویج را پوست بگیرید و ریز خرد کنید. فلفل دلمه ها را شسته و نگینی ریز خرد کنید (بهتر است برای زیبایی کار از فلفل دلمه های رنگی استفاده کنید)، قارچ ها را خوب بشورید و اگر کوچک است نیاز به خرد کردن ندارد. زیتون را به چند قطعه تقسیم کنید. ذرت را می توانید خود بخارپز کنید و یا از کنسرو ذرت استفاده کنید.
مرحله دوم: مخلوط کردن ترشی اسپانیا
تمام مواد خرد شده را داخل یک کاسه ریخته و خوب هم بزنید. داخل یک ظرف روغن زیتون و سرکه سفید و شکر و ادویه ها و نمک را بریزید و خوب هم بزنید در انتها سیاه دانه را ریخته و هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله سوم: تهیه ترشی اسپانیایی با ذرت
در ادامه سس بدست آمده را روی سبزیجات ریخته و خوب هم بزنید سپس ظرف های تمیز و شیشه ای را انتخاب کنید و ترشی را داخل ظرف ریخته و درب ظرف را خوب محکم کنید و در جای خشک و خنک به مدت ۱۰ روز قرار داده تا ترشی حاضر شود. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه ترشی اسپانیایی
- اگر دوست دارید طعم و مزه ترشی تیز تر باشد می توانید مقدار سرکه سفید را بیشتر کنید.
- به دلخواه می توانید از بیبی ذرت هم استفاده کنید.
- حتما هویج و فلفل دلمه کاملا خشک شده باشند و بعد خرد کنید.
- به دلخواه می توانید به ترشی اسپانیایی کمی سیر نیز اضافه کنید.
- حداکثر زمان نگهداری این ترشی ۱ ماه است.
- می توانید قارچ ها را بلانچ کنید بدین صورت که داخل آب در حال جوش ریخته چند تا قل که خورد داخل کاسه یخ ریخته و صبر کنید تا خنک شود سپس اجازه دهید تا کاملا خشک شود سپس خرد کنید.
- از روغن زیتون بدون بو استفاده کنید تا طعم و مزه بد به ترشی اسپانیایی ندهد.
- به دلخواه می توانید سبزیجات دیگر را مانند گل کلم نیز به مواد اضافه کنید.
.
منبع: پارسی دی | https://parsiday.com