ترشی ریواس (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم برای تهیه ترشی ریواس

  • ریواس ۵ ساقه
  • کرفس ۲ ساقه
  • سیر خرد شده ۴ حبه
  • سرکه ۳ پیمانه
  • نمک ۱ قاشق غذا خوری
  • سبزی ترشی ۲۰۰ گرم
  • هویج ۱ عدد
  • فلفل تند ۱ عدد

طرز تهیه ترشی ریواس

مرحله اول آماده سازی مواد اولیه :

ریواس ها را شسته پوست آنها را بگیرید و سایز مورد نظر خرد کنید. قسمت های جوان تره ساقه هایی کرفس و هویج را هم به شکل ریواس ها برش دهید. سبزی را شسته خشک که شد ساطوری کنید می توانید کمی برگ کرفس را هم به سبزی اضافه کنید.

مرحله دوم آماده سازی ترشی :

حالا قابلمه مناسبی را رو حرارت گذاشته و سرکه را داخل آن بریزید به جوش که آمد کرفس و ریواس را به مدت ۵ دقیقه در سرکه بپزید سپس از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا خنک شود.

حالا نمک، سبزی، سیر، فلفل و هویج را به مواد افزوده و داخل شیشه بریزید و تا جایی که روی مواد را بپوشاند سرکه اضافه می کنیم حالا به مدت ۲۰ روز در محیط آشپزخانه نگهداری می کنیم و بعد آماده مصرف می شود. بعد از باز کردن درب شیشه ترشی را در یخچال نگهداری کنید.

نکات کلیدی در تهیه ترشی ریواس

  1. سبزی ترشی شامل (ریحان، جعفری، گشنیز، ترخان و مرزه) به میزان مساوی از هر کدام می باشد.
  2. در صورتی که خواستید ترشی رنگی داشته باشید از ۱ قاشق چایخوری زردچوبه و یا یک تکه لبو در ترشی استفاده کنید.
  3. توجه داشته باشید که تمام موارد موجود در ترشی باید کاملا خشک باشند و رطوبتی در آنها نباشد.
  4. مقدار سرکه را طوری بریزید که سطح کار با سرکه پوشانده شده باشد.

.
منبع: پارسی دی | https://parsiday.com

error: Alert: Content selection is disabled!!