مواد لازم سس پیتزا
- سیر ۱ قاشق چایخوری
- ریحان ۱ قاشق چایخوری
- شکر ½ قاشق غذاخوری
- آویشن ۱ قاشق چایخوری
- گوجه فرنگی متوسط ۶ عدد
- سس گوجه فرنگی ½ فنجان
- روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
- پونه خشک ½ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه و فلفل قرمز به اندازه کافی
طرز تهیه سس پیتزا
برای تهیه سس پیتزای خانگی ابتدا سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و خرد می کنیم ، سپس گوجه فرنگی ها را می شوییم و با رنده ریز رنده می کنیم. در مرحله بعدی ریحان را نیز می شوییم و با دستمال خشک می کنیم
سپس روی تخته به صورت ریز خرد می کنیم. یک قابلمه مناسب روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و روغن زیتون را داخل آن می ریزیم ، پس از داغ شدن روغن زیتون سیر های خرد شده را در روغن زیتون کمی تفت می دهیم تا نرم و طلایی رنگ شوند.
در مرحله بعدی سس گوجه فرنگی را به همراه گوجه فرنگی های رنده شده اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا یکدست شوند. در مرحله بعدی شکر ، پونه خشک ، آویشن ، فلفل سیاه و فلفل قرمز را همراه ریحان خرد شده به مواد اضافه می کنیم.
در ادامه مواد را خوب مخلوط می کنیم تا سس یکدست شود. در پایان به مدت ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا مواد بجوش بیاید و غلظت بگیرد. سپس حرارت را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا سس خنک شود و برای انواع پیتزا از آن استفاده کنید.
.
منبع: پارسی دی | https://parsiday.com