سس پیتزا (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم سس پیتزا

  • سیر ۱ قاشق چایخوری
  • ریحان ۱ قاشق چایخوری
  • شکر ½ قاشق غذاخوری
  • آویشن ۱ قاشق چایخوری
  • گوجه فرنگی متوسط ۶ عدد
  • سس گوجه فرنگی ½ فنجان
  • روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
  • پونه خشک ½ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه و فلفل قرمز به اندازه کافی

 

طرز تهیه سس پیتزا

برای تهیه سس پیتزای خانگی ابتدا سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و خرد می کنیم ، سپس گوجه فرنگی ها را می شوییم و با رنده ریز رنده می کنیم. در مرحله بعدی ریحان را نیز می شوییم و با دستمال خشک می کنیم

سپس روی تخته به صورت ریز خرد می کنیم. یک قابلمه مناسب روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و روغن زیتون را داخل آن می ریزیم ، پس از داغ شدن روغن زیتون سیر های خرد شده را در روغن زیتون کمی تفت می دهیم تا نرم و طلایی رنگ شوند.

در ادامه مواد را خوب مخلوط می کنیم تا سس یکدست شود. در پایان به مدت ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا مواد بجوش بیاید و غلظت بگیرد. سپس حرارت را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا سس خنک شود و برای انواع پیتزا از آن استفاده کنید.

.
منبع: پارسی دی | https://parsiday.com

error: Alert: Content selection is disabled!!