ترشی ذرت (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم ترشی ذرت برای ۱ شیشه

  • برگ بو ۱ عدد
  • ذرت کامل ۴ عدد
  • فلفل قرمز ۴ عدد
  • سرکه سیب ۱ لیتر
  • نمک به اندازه کافی
  • پیاز قرمز بزرگ ۱ عدد

 

طرز تهیه ترشی ذرت

برای تهیه ترشی ذرت خانگی ابتدا در قابلمه ای سرکه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس ۱ لیتر آب نیز به قابلمه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا بجوش بیاید. بعد از جوش آمدن ترکیب آب و سرکه بهترین زمان برای افزودن نمک ، شکر و برگ بو به آن است.

اجازه می دهیم تا شکر کاملا در آب و سرکه حل شود. سپس فلفل قرمزها را می شوییم و به مواد ترشی اضافه می کنیم و پس از گذشت ۳ دقیقه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا مواد ترشی خنک شود.

سپس پیاز قرمز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه ورقه ورقه خرد می کنیم و به ذرت ها می افزاییم و مواد مخلوط با سرکه را که دیگر خنک شده است را نیز تا روی ذرت ها می ریزیم تا کاملا روی آن ها را پوشش دهد.

از خنک بودن مواد مطمئن می شویم و درب شیشه یا ظرف ترشی را محکم می بندیم تا هوا در آن نفوذ نکند. در پایان ظرف ترشی را به مدت ۱ هفته در جای خنک و خشک نگهداری می کنیم و بعد از این زمان می توانید نوش جان کنید.

.
منبع: پارسی دی | https://parsiday.com

error: Alert: Content selection is disabled!!