ترشی بندری (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم برای تهیه ترشی بندری بازاری

  • گل کلم ۱ عدد
  • فلفل قلمی سبز و قرمز ۳ عدد
  • بادمجان ۲ عدد
  • خیار ۲ عدد
  • هویج ۲ عدد
  • سیر ۲ بوته
  • سرکه قرمز ۲ پیمانه
  • رب گوجه فرنگی ۲ ق غذا خوری
  • تمر هندی ۱ بسته
  • سیاه دانه و تخم گشنیز ۱ ق غذا خوری
  • نعنا خشک ۱ ق غذا خوری
  • نمک به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی بندری تند و فوری با رب گوجه فرنگی

مرحله اول: آماده سازی سبزیجات

ابتدا گل کلم را به قطعات کوچک تر خرد کنید و داخل لگن آب ریخته تا کثیفی آن خارج شود سپس آبکش کنید و روی دستمال نخی بریزید تا خشک شود. خیار و بادمجان و هویج پوست کنده را مکعبی ریز خرد کنید و کنار بگذارید. فلفل ها را نیز خرد کنید. سیرها را پوست بگیرید و خرد کنید.

مرحله دوم: مخلوط کردن سرکه و تمرهندی

سرکه قرمز را با تمرهندی مخلوط کنید و هم بزنید سپس از روی صافی رد کنید تا هسته های تمرهندی خارج شود و آب بدست آماده که مخلوط سرکه و تمرهندی است را روی حرارت بگذارید.

مرحله سوم: جوشاندن مواد ترشی

ابتدا حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاد وقتی به جوش آمد تمام سبزیجات خرد شده را به همراه فلفل و سیر و نمک و نعنا خشک و رب گوجه فرنگی و سیاه دانه و تخم گشنیز اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه صبر کنید تا سبزیجات نیم پز شوند.

مرحله چهارم: تهیه ترشی بندری فوری

قابلمه را کنار گذاشته و صبر کنید تا از داغی بیفتد سپس داخل شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید در این روش چون سبزیجات با سرکه پخته شد فردای آن روز ترشی آماده شده و نیاز به زمان زیادی برای رسیدن ندارد پس ترشی بندری فوری ما آماده شد آن را به همراه غذاهای خود میل کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه ترشی بندری فوری و تند

  1. اگر دوست دارید ترشی تندتری داشته باشید از چند عدد موسیر که از قبل داخل آب گرم قرار دادید نیز استفاده کنید.
  2. نیازی به گرفتن پوست بادمجان نیست.
  3. افزودن نعنا خشک برای گرفتن سردی ترشی می باشد پس حذف نکنید.
  4. حتما ترشی بندری را در یخچال نگهداری کنید.
  5. می توانید از سرکه سفید یا سرکه سیب خانگی برای تهیه این ترشی استفاده کنید.
  6. به دلخواه از ساقه کرفس یا سیب زمینی ترشی نیز می توانید استفاده کنید.

.
منبع: پارسی دی | https://parsiday.com

error: Alert: Content selection is disabled!!