ترشی زیتون (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم برای تهیه ترشی زیتون 

  • زیتون سبز بی هسته ۲ کیلوگرم
  • گشنیز، ترخون، نعنا خشک ۵۰۰ گرم
  • سیر ۶ بوته
  • گلپر ۲ ق غذا خوری
  • فلفل درسته یا پودر فلفل به مقدار لازم
  • نمک و سرکه به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی زیتون سبز با سرکه

مرحله اول: آماده سازی زیتون

ابتدا زیتون ها را بشورید و یک برش روی زیتون ها ایجاد کنید تا مزه و طعم مواد به خورد زیتون برود اگر زیتون شما تلخ بود برای گرفتن تلخی آن کافی است زیتون ها را با مقداری آب داخل قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید چند جوش که خورد بردارید و آبکش کنید این مرحله را چند بار تکرار کنید و در بار آخر کمی نمک به زیتون بزنید و صاف کنید با این روش تلخی زیتون کاملا گرفته می شود.

مرحله دوم: جوشاندن زیتون

زیتون ها را داخل قابلمه ریخته و سرکه را اضافه کنید و روی حرارت گذاشته و اجازه دهید تا یک جوش بخورد سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله سوم: آماده سازی سبزی

سیر ها را پوست بگیرید و حلقه ای یا رنده ریز بزنید، گشنیز و نعنا و ترخون را پاک کنید و خوب بشورید می توانید خرد کنید و یا به صورت درسته داخل ترشی به دلخواه استفاده کنید.

مرحله چهارم: تهیه ترشی زیتون

ظرف های شیشه ای تمیز را آماده کنید و یک ردیف زیتون و کمی سیر و سبزی و نمک و فلفل قرار دهید به همین ترتیب لایه ها را تکرار کنید و در انتها گلپر را نیز اضافه کنید و روی ترشی زیتون سرکه ریخته سپس درب ظرف را محکم کنید و در جای گرم به مدت ۱ هفته قرار دهید تا برسد سپس در یخچال بگذارید و به همراه غذاهای خود میل کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه ترشی زیتون خانگی

  1. بسته به سلیقه و ذائقه خود می توانید سبزی و سیر را کم و زیاد کنید.
  2. بهتر است از سرکه سفید استفاده کنید.
  3. می توانید از مخلوط آب و سرکه و نمک بجای سرکه استفاده کنید.
  4. میزان افزودن فلفل به ذائقه شما بستگی دارد.

.
منبع: پارسی دی | https://parsiday.com

error: Alert: Content selection is disabled!!