علت خوابیدن پف کیک

« راهنما و دانستنی‌ها »

مهم ترین دلایل خوابیدن پف کیک

دمای فر

اولین چیزی که باعث خوابیدن پف کیک می شود، دمای فر است. دمای فر هم برای پخت کیک و هم برای پف کیک بسیار مهم است. تا جایی که می توانید باید به دمای فر توجه داشته باشید. اگر دمای فر خیلی پایین باشد، حتما پف کیک میخوابد. بنابراین باید سعی کنید دمای مناسب پخت کیک را تشخیص بدهید و آن را انتخاب کنید. توجه داشته باشید که کیک های متفاوت به دماهای مختلفی برای پخت نیاز دارند. بنابراین نباید یک دمای ثابت را برای همه کیک ها استفاده کنید.

مطمئن شوید کیک پخته است

همچنین اگر می خواهید بدانید کیک پخته است یا نه دو راه اصلی وجود دارد. اول اینکه حتما باید به رنگ روی کیک توجه کنید. اگر رنگ روی کیک طلایی باشد، می‌توانید حدس بزنید که کیک پخته است. همچنین با استفاده از یک خلال دندان چوبی می توانید بفهمید که کیک پخته است یا هنوز خام است. یکی دیگر از علل خوابیدن پف کیک بدون شک جابجا شدن و تکان خوردن کیک و قالب کیک است. توجه کنید کیک را در زمان پخت تکان ندهید. زیرا همین تکان دادن باعث ایجاد شوک در کیک می شود و پف کیک میخوابد.

از این مواد به اندازه استفاده کنید

از دیگر علل خوابیدن پف کیک می توانیم، استفاده زیاد از شکر را نام ببریم. در پخت کیک باید به میزان شکر نیز توجه کنید. اما این را هم بدانید که استفاده بیش از اندازه از شکر باعث می شود که پف کیک بخوابد و زیبایی خودش را از دست بدهد. بنابراین در استفاده از شکر دقت کافی را داشته باشید. یکی دیگر از نکات استفاده بیش از حد از بکینگ پودر است. همانطور که استفاده زیاد از شکر باعث خوابیدن پف کیک می شود، استفاده بیش از حد از بکینگ پودر هم همین مشکل را به وجود می آورد.

از بکینگ پودر زیاد استفاده نکنید

وقتی که مقدار بسیار زیادی بکینگ پودر داخل کیک بریزید، باعث می‌شود هنگام خروج کیک از فر، بلافاصله پف آن بخوابد. توجه داشته باشید برای هر یک لیوان آرد یک قاشق چای خوری بکینگ پودر کافی است. در بالا اشاره کردیم استفاده بیش از حد از یکسری مواد باعث خوابیدن پف کیک می شود. در اینجا می خواهیم بگوییم اگر مقدار آرد کیک کم باشد، پف کیک به سرعت می خوابد. در واقع وقتی که مایع کیک بسیار رقیق باشد و کیک را درون فر بگذارید، کیک پف می کند. اما وقتی کیک را بیرون بیاورید به محض خارج شدن از فر پف آن می خوابد.

آخرین نکات و علل خوابیدن پف کیک

همانطور که مشاهده کردید علل خوابیدن پف کیک بسیار زیاد بودند. اما جالب است بدانید که هنوز علت های بسیار زیادی باقی مانده است که درباره صحبتی نکرده ایم. اما در ادامه می خواهیم یکی دیگر از علت خوابیدن پف کیک را به شما آموزش دهیم. همانطور که در بالا اشاره کردیم دمای مناسب برای کیک تاثیر مستقیمی بر روی پف کیک دارد. این موضوع را هم باید بگویم که تغییر ناگهانی دما می تواند بر روی پف کیک تاثیرگذار باشد. توجه داشته باشید که بلافاصله بعد از اینکه کیک پخت، نباید کیک را بیرون بیاورید و آن را در یخچال بگذارید. در ابتدا باید فر را خاموش کنید و اجازه بدهید که چند دقیقه درون فر باقی بماند. پس از گذشت چند دقیقه می توانید که فر را خاموش کرده و کیک را بیرون بیاورید. اینگونه دمای کیک خیلی آهسته پایین میاید. اگر به طور یک دفعه اختلاف دما به وجود بیاید حتما پف کیک می خوابد.

باز و بسته کردن درب فر

یکی دیگر از علل خوابیدن پف کیک این است که خیلی از افراد در هنگام پخت کیک، در فر را بیش از حد باز و بسته می کنند. این موضوع هم تاثیر زیادی بر روی پف کیک می گذارد. اگر مدام در فر را باز کنید، هوایی که به درون فر جریان پیدا می کند باعث خوابیدن پف کیک می شود. یکی دیگر از علل خوابیدن پف کیک این است که کیک هنوز خام بوده و کامل نپخته است و ما فر خاموش می کنیم. حتما باید اطمینان حاصل کنید که کیک شما پخته است یا نه و سپس اقدام به خاموش کردن فر کنید. اگر در زمانی که کیک هنوز نپخته است، فر را خاموش کنید مطمئن باشید پف کیک به شدت کاهش پیدا می‌کند و کاملا می خوابد.

سخن پایانی

همانطور که مشاهده کردید علل خوابیدن پف کیک موارد بسیار زیادی بودند. ما سعی کردیم اصلی‌ترین و مهم‌ترین آن ها را به شما آموزش دهیم. همانطور که دیدید علل خوابیدن پف کیک از مقدار آرد در کیک تا دمای فر را در بر می گرفت، که ما همه آن‌ها را بررسی کردیم. بنابراین سعی کنید حتماً این نکات را در جایی یادداشت کنید و در زمان پخت هر کیکی آن ها را رعایت کنید. به این نکته توجه داشته باشید که هر کیک را طبق دستور پخت مخصوص خودش درست کنید. اما این نکاتی که گفتیم به طور کلی برای هر کیکی قابل استفاده است. امیدواریم از این آموزش ها لذت کافی را برده باشید.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!