نکات نگهداری لیمو ترش
اما حالا زمان آن رسیده است که یکسری نکات درباره نگهداری لیمو ترش به شما آموزش دهیم. در ابتدا سعی کنید لیموترش هایی را انتخاب کنید که به هیچ عنوان لکه روی پوست آن ها وجود نداشته باشد. حتی اگر لکه قهوه ای بسیار کوچکی روی پوست باشد، نباید از آن استفاده کنید. سپس لیموترش های سالم را کامل بشویید.
خشک کردن لیمو ترش
آن ها روی دستمال بگذارید تا خشک شوند. حدود یک ساعت زمان لازم است تا پوست لیموترش ها به طور کامل خشک بشود. بعد از آن وقتی که لیموترش ها کاملاً خشک شدند، آن ها را داخل کیسه فریزر قرار دهید و خیلی محکم آن ها را ببندید. توجه داشته باشید که به هیچ عنوان هیچ گونه هوایی نباید وارد کیسه بشود.
فریز کردن لیمو ترش
حالا لیموها را درون فریزر قرار دهید. به این ترتیب شما می توانید لیموترش ها را برای زمستان هم نگهداری کنید. همچنین لیموترش ها بسیار سالم باقی می مانند. توجه کنید هر وقت خواستید از لیموها استفاده کنید، آن ها را یک ربع زودتر از فریزر خارج کنید تا یخ آن ها آب شود.
نگهداری طولانی مدت
برای نگهداری طولانی مدت لیمو ترش حتما باید لیموها را به صورت ورقه ای برش بزنید، سپس هسته های درون لیمو ترش را خارج کنید. اگر هسته های لیمو ترش مدت زیادی درون لیمو ترش فریز شده بمانندف باعث تلخ شدن لیمو ترش می شوند.
روش جالب برای گرفتن آب لیمو ترش
برای گرفتن آب لیمو ترش توصیه ما این است که ابتدا لیموترش را روی سطح صافی مثل میز با فشار تقریباً زیادی بغلتانید. این کار باعث میشود تا آب بیشتری از لیموترش بدست بیاورید. سپس به کمک یک پوست کن سعی کنید پوست لیموترش را خلال کنید. در این مرحله میتوانید از رنده هم استفاده کنید. توجه کنید که قسمت سفید پوست لیمو را برش نزنید. چرا که این قسمت طعم بسیار تلخی دارد. حالا می توانید از آب لیموترش به راحتی استفاده کنید.
سخن پایانی
یکی دیگر از نکاتی که باید در مورد لیمو ترش بدونیم این است که آب لیمو ترش اسیدی هست و به همین دلیل نباید درون ظروف پلاستیکی نگهداری شود و بهترین ظرف برای نگهداری از آن ظروف شیشه ای می باشند. یکی دیگر از دانستنی های مهم در مورد لیمو ترش فریز شده این است که در طولانی مدت هسته های لیمو ترش باعث می شوند طعم لیمو کمی تلخ شود.
منبع: چیشی | https://chishi.ir