شیر کاکائو (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم برای ۴ نفر
شیر۴ لیوان
کاکائو۴ قاشق مرباخوری
شکر۶ قاشق سوپخوری
پودر نشاسته ذرت۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه شیر کاکائو

مرحله اول

برای تهیه شیر کاکائو خوشمزه ابتدا پودر کاکائو را به همراه شکر و پودر نشاسته ذرت داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم. در ادامه شیر را کم کم اضافه می کنیم و مواد را میکس می کنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله پس از اینکه مواد با هم یکدست شدند، یک صافی روی درب یک قابلمه مناسب قرار می دهیم و مخلوط شیر کاکائو را صاف می کنیم و داخل قابلمه می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

 

مرحله سوم

در این مرحله صبر می کنیم تا شیر کاکائو به نقطه جوش برسد و طعم خامی نشاسته ذرت به طور کامل گرفته شود. پس از اینکه شیر کاکائو به نقطه جوش رسید، یکی دو دقیقه زمان می دهیم تا خوب قل بزند و بجوشد.

مرحله چهارم

حالا قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا صبر می کنیم تا از حرارت بیفتد. در ادامه شیر کاکائو را داخل یخچال قرار می دهیم تا خنک  شود، سپس سرو می کنیم. مقداری شکر را نسبت به ذائقه خود می توانیم کم یا زیاد کنیم.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!