قهوه فرانسه (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم برای 2 نفر
پودر قهوه رفانسه3 قاشق سوپخوری
آب داغ2 فنجان بزرگ

دستور تهیه قهوه فرانسه

مرحله اول

برای تهیه قهوه فرانسه ابتدا به اندازه 1/3 فرنچ پرس آب کاملا جوش داخل آن می ریزیم و آب را بر می گردانیم تا دمای فرنچ بالا برود و بعد قبل از اینکه آب گرم شود، آن را بیرون می ریزیم. پودر قهوه فرانسه را داخل فرنچ می ریزیم.

مرحله دوم

حالا آنرا کمی تکان می دهیم تا روی قهوه صاف شود و بعد 1/3 آب با دمای 90 درجه (از جوش تازه افتاده باشد) به قهوه اضافه می کنیم و 40 ثانیه اجازه می دهیم تا با هم ترکیب شود و بعد با قاشق مواد را هم می زنیم تا حل شوند.

 

مرحله سوم

آنوقت تا زیر دسته فرنچ آب 90 درجه اضافه می کنیم و درب آن را می گذاریم و دیگر به ان دست نمی زنیم و اجازه می دهیم تا قهوه به مدت 5 دقیقه دم بکشد. پس از گذشت زمان ذکر شده اهرم فرنچ را آرام به پایین فشار می دهیم

مرحله چهارم

تا ذرات معلق روی قهوه به مرور توسط فیلتر فرنچ به سمت پایین هدایت شوند و قهوه فرانسه خوشرنگ و لعاب دار شود. در پایان قهوه فرانسه آماده شده را داخل فنجان های مخصوص می ریزیم و به صورت داغ سرو می کنیم. نوش جان

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!