شیر و دارچین (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم برای 2 نفر
شیر2 لیوان
چوب دارچین4 تکه
زنجبیل (اختیاری)1 تکه کوچک
عسل2 قاشق مرباخوری

دستور تهیه نوشیدنی شیر و دارچین

مرحله اول

برای تهیه معجون شیر و دارچین خوشمزه و مقوی ابتدا شیر را داخل شیرجوش می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم و چوب دارچین را به همراه زنجبیل به آن اضافه می کنیم و با قاشق مواد را در حد مخلوط شدن می زنیم.

مرحله دوم

سپس اجازه می دهیم تا اطراف شیرجوش شیر شروع کند به کف ایجاد شدن و حباب زدن که شعله را خاموش می کنیم و اجازه نمی دهیم شیر جوش بزند.صبر می کنیم تا شیر از دما بیفتد، بعد مجددا شعله را روشن می کنیم.

مرحله سوم

حالا با حرارت کم اجازه می دهیم تا گرم شود و بلافاصله با همزن دستی مخلوط شیر را مداوم می زنیم تا کف روی آن ایجاد شود و با صافی دستی کوچک چوب دارچین و زنجبیل را از داخل شیر خارج می کنیم و شیر جوش را از روی شعله بر می داریم.

 

مرحله چهارم

در این مرحله شیر را داخل لیوان مورد نظرمان می ریزیم و عسل را به آن اضافه می کنیم و چند قاشق از کف روی شیر را داخل شیر در لیوان می ریزیم و در آخر کمی پودر دارچین روی شیر می ریزیم و با قاشق هم بزنید و نوش جان کنید.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!