چای کرک (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم چای کرک
آب۳ لیوان
شیر۱ لیوان
شکربه مقدار دلخواه
میخک۳ دانه
هل۴ دانه
چای۱ قاشق سوپ خوری پر
بادیان ستاره ای۱ دانه
چوب دارچین۱ عدد
زعفران ساییدهنصف قاشق چای خوری
زنجبیل تازه۱ تکه در صورت تمایل

طرز تهیه چای کرک

مرحله اول

برای تهیه چای کرک جنوبی در ابتدای کار، آب را درون کتری می ریزیم و می گذاریم روی حرارت تا به طور کامل به جوش آید. سپس چای و شکر و هل و میخک و بادیان ستاره ای را به همراه چوب دارچین و زعفران به آن اضافه می کنیم.

مرحله دوم

سپس اجازه می دهیم با حرارت خیلی کم، حدود یک ربع ساعت بجوشد. در این مرحله شیر را به کتری اضافه می کنیم. سپس با حرارت کم اجازه می دهیم ۵ دقیقه دیگر بجوشد. در دستور اصلی از شیر چای آماده استفاده می شود که چون برای همه در دسترس نیست،

مرحله سوم

همان شیر ساده هم می توان استفاده کرد. وقتی شیر در حال جوشیدن است امکان سر رفتن شیر زیاد است. باید مواظب باشیم که سر نرود. بعد از ۵ دقیقه چای آماده است. می توان آن را سریع استفاده کرد یا از صافی رد کرد و درون فلاسک چای بریزیم و بعد مصرف کنیم.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!