هات چاکلت (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم برای ۲ نفر
شیر پر چرب۲ پیمانه
پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوری
شکر۴ قاشق غذاخوری
اسانس وانیل۱ قاشق چایخوری
نمک۱ پنس
شکلات تخته ای۱۰۰ گرم
خامه فرم گرفتهبرای تزیین

دستور تهیه هات چاکلت

مرحله اول

ابتدا شیر را به همراه نشاسته ذرت، پودر کاکائو، شکر، اسانس وانیل و مقدار کمی نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس مواد را با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

زمانی که قابلمه را روی حرارت قرار دادیم باید مواد را به صورت متداوم هم بزنیم تا ته نگیرند. زمانی که شیر گرم شد شکلات را خرد کرده و اضافه می کنیم. نوع شکلات بستگی به ذائقه خودتان دارد، می توانید از انواع شکلات های تلخ و شیرین استفاده کنید.

مرحله سوم

پس از اضافه کردن شکلات هم زدن مواد را ادامه می دهیم تا زمانی که شکلات به طور کامل در شیر حل شود. پس از حل شدن شکلات مواد را هم می زنیم تا زمانیکه مواد به جوش بیایند و وقتی ومواد اولین قل را زد آنرا از روی حرارت بر می داریم.

مرحله چهارم

حالا شکلات داغ ما اماده شده است آنرا داخل دو فنجان می ریزیم و برای تزیین آن از خامه فرم گرفته یا مارشمالو استفاده می کنیم. توجه داشته باشید که این نوشیدنی را باید سریعا سرو کنید چون اگر سرد شود سفت می شود.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!